Icerige atla
Extraloob

Force hakkında bilgi lütfen (impotent,vital,division...)

· 21 Yanıt · 4.5K görüntüleme
S
seq0 OP ⭐ 18y
Force skilleri hakkında bilgi verir misiniz ? Char yapılandırmalarımda hiç force kullanmadığımdan force skilleri hakkında hiç bir bilgim yok . Yardımcı olursanz sevinrm. Şimdiden thx 😄
21 Yanıt
S
seq0 OP ⭐ 18y
Yardım yok mu ?
J
Jigsaw ⭐ 19y
Benim de pek bilgim yok ama fena skiller var. Force benim için Harmony therapy ve resten ibaretti taa ki geçen bi blader garip pembe toplar atıp üstüme tek atana kadar. 😜
R
RoyalFlush ⭐ 19y
force bana kalırsa sadece ve sadece pvp ler için gerekli bir mastery.yani ben olsam açmam.sanırım çoğu kişide benim gibi düşünüyor o yüzden force hakkında çok bilgi yok,yani ne kadar etkili olduğu konusunda ama jigsaw ın dediği gibi garip garip toplarla 5 lvl aşağıdaki blader beni indirdi.onuda söyleyeyim. 😁
D
drotalion ⭐ 19y
force, oyunun en gereksiz ve en gerekli mastery si. Force charlar dier charlara karşı aşırı büyük bir avantaj ve dezavantaj alırlar. ona harcadığın 90 mastery, karşıdakinin hit ini ve parrysini 200 e yakın düşürürken ve bu yolla senin damage ını arttırıp karşıdakinin kini düşürürken, o 90 mastery i ile başka birşey açablirmiyim diye düşünürsün. Oyunun en ucuz heal ı oradadır. Mavi pot lara bile ihtiyac duymazsın o varken. 10 manaya 300 Hp recpvery gibi...

Milleti reslemek, uni pill masrafının olmaması, başkalarını iyilesştirmek, seni guild savaşlarında çok değerli kılar ama:

unutmaki, bunların hepsini yaparken, pot kullanmadaki gibi attack a devam edemiiyorsun (yani heal basarken kendine attack duruyor)
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
hıc bı bılgım yoq...
D
drotalion ⭐ 19y
o zaman benim yazdığımı okusun diye bari arya kaynamayım pls 😄
S
Sniker ⭐ 19y
Sana force açmanı kesinlile öneririm.90 da gelen divison forenin gücünü kat kat arttırdı.Force karşındaki kişinin phy&mag defansını düşürür.Ayrıca atack düşüren skilleri de vardır.
Forceyi açıcaksan iş görmesi için 90 lwl kesin yapıcaksın, 60 lwl de falan bırakırsan mastery israfı yapmış olursun.Ayrıca force daha çok str charlara yakışır, çünkü feda edebileciği coldu vardır.
phy defansından düşürüp atack sahibi olabilir.İnt charlar da açabilir ama bu sefer weapon skillinden wazgeçmesi gerekir, force 90 light 90 cold 90 şeklinde ve gelen division ile çok can yakarlar.
Ayrıca bladerlerin o binbir zorlukla tutturduğu division statüsünü 1 sn yede silmek çok büyük bir mutluluk veriyor insana 😊
Ayrıca İnsanları resleyip bayağı bi hayır duası alabilirsin:)
Harmany terapiy e benzer bir skill de var hp reinf. 120% incrase diye. Bu da yeni gelen skiller arasında sanırım.Ve str charlar için büyük bir avantajı ise verdiği mp ile snow shiled kullanımında ortaya çıkan problemleri kladırması 😉
Umarım sana yardımcı olmuşumdur 😉
D
drotalion ⭐ 19y
Force karşındaki kişinin phy&mag defansını düşürür

sallama

Ayrıca force daha çok str charlara yakışır, çünkü feda edebileciği coldu vardır.
phy defansından düşürüp atack sahibi olabilir.İnt charlar da açabilir ama bu sefer weapon skillinden wazgeçmesi gerekir, force 90 light 90 cold 90 şeklinde ve gelen division ile çok can yakarlar.

pure int cold la olacak diye bir şart yok...

Ayrıca İnsanları resleyip bayağı bi hayır duası alabilirsin:)

hangi server dasın bilmiyorum ama pacific te reslediğin türk anana avradına küfür ediyor. 🕵️

Harmany terapiy e benzer bir skill de var hp reinf. 120% incrase diye. Bu da yeni gelen skiller arasında sanırım.Ve str charlar için büyük bir avantajı ise verdiği mp ile snow shiled kullanımında ortaya çıkan problemleri kladırması ;)

harmony terapi bilgdiğimiz çember. Unutmaki çemberdeolan herkes için geçerli o. Yani düşmana saldırırknde... harmony terapi gereksiz bir yerde.

ama yinede force un önemli olduğunu düşünmene katılıyorum
S
Sniker ⭐ 19y
KArdeş sen bence sallama.
Decay Division Weaken ?
Vital spot seires
KArşındakinin phy&mag defansını düşürür bu 1.

Pure int cold olucak diye bi şart yok tabiiki, Ama 90 lwl de snowsuz coldsuz bi pure intsen anti devilden crit tek yiyince ağlamayacaksın bu da var. bu 2.

Eğer Lord da reslediğin adam sana ana avrat sövüyosa senin problemin çünkü bende pacific serverinde oynuyorum reslediğim kimse bana küfür etmedi bu 3.

Ayrıca bu harmany terapy sadece plwl yaprken işe yarar.Yani pvp de açılacağı konusunda bişey söylemedim.

Hala inanmıyorsan ss atabilirim ama oyuna girip bi vital seiresin açıklmalarını oku derim.
Sonra kafana gelen hoş küçük pembe baloncuklarla bi crit yeyip yattığın zaman bu topici hatırlamaman için 🍺
D
drotalion ⭐ 19y
Decay Division Weaken ?
Vital spot seires

phy mag defans düşürmez. Bendede force var oradan biliyorum. Karşıdakinin parry ratio ve hit ratio sunu düşürür. Bence defanse tan daha değerli bunları düürmes. 👍
S
Sniker ⭐ 19y
Decay Division Weaken ?
Vital spot seires

phy mag defans düşürmez. Bendede force var oradan biliyorum. Karşıdakinin parry ratio ve hit ratio sunu düşürür. Bence defanse tan daha değerli bunları düürmes. 👍

YA illa upload mı edeyim bunu mu istiyorsun?
Açıklama aynen şöyle
Dvision probably 80%
Deincrases enemys phy & mag defance power.
DAaha ne olsun phy mag defans düşürüyor
decay sadece phy düşürüyor
Weaken ise sadece mag divsion ise her ikisi 😉
Force açmışsın ama 80 yapmamışsın heralde.
Ama hala düşürmez diyosan upload etcem resim 🤤
_
__AEK__ ⭐ 18y
Sen hangi forceyi soruyon forceyimi yoksa forcenin forceseni mi ?
D
drotalion ⭐ 19y
iy tamam iyi 😊 hadi azgeçtim sen haklısın ben haksızım 😊 sonuç force güzel birşey dedikmi ikimizde???
X
Xanthos ⭐ 19y
Bu başlıktaki en doğru ve akılcı yorumu şimdilik Sniker yapmış.Yazdıklarının hepsi doğru.

Skilleri benim kadar iyi biliyor :P
S
Sniker ⭐ 19y
Bu başlıktaki en doğru ve akılcı yorumu şimdilik Sniker yapmış.Yazdıklarının hepsi doğru.

Skilleri benim kadar iyi biliyor :P

Teşekkür ederim 🍺

iy tamam iyi 😊 hadi azgeçtim sen haklısın ben haksızım 😊 sonuç force güzel birşey dedikmi ikimizde???

Evet doğru söylüyorsun force güzel ellerde güzel işler başarabilen bir yapılandırma gerçekten.
Yani haksız olduğumuz bir konu yok gerçekten karşı tarafa klavye kırdırtacak kadar işe yaraya bilir
NEyse soran arkadaş da cevabını almıştır heralde 🤤
E
EnDZoNe ⭐ 19y
forceyi kısaca soyle tanımlıyabilirim bende 1vs 1 de kabus olmak istiyosan force açıcaksın ama 2 vs 1 de kaçmaya fırsatın dahi olmaz cold ve light olmadıgı için bu kadar basit gençler.force skilleri genelde karşı tarafın defansını düşrüücü skillerdir eurolardaki warlock gibi nasıl euro warlock 1 vs 1 de kabus gibiyse çin force de oyle .. Ama euro warklck a 2. biri attack yaptigi anda bi wizarttan farkı kalmaz ...
P
Decay Division Weaken ?
Vital spot seires

phy mag def nasıl düşürmez ???
Ben yeni glavierimde (Hera lvl 57) Force açıyorum. Ve ingilizcen yoksa yardımcı olayım.
Vital Spot -Muscle :Parry Ratio 43 Düşürür
Vital Spot -Sprit :Attack rate 63 düşürür
Vital Spot -Body :Fiziksel defansı düşürür
Vital Spot -Mind :Magical defansı düşürür
Vital Spot -Zero :Fiziksel ve Magic Atağını düşürür
Vital Spot -Brain :Fiziksel ve Magical Defansını düşürür.

Bunlardan 4 tanesini birinin üstüne oturtursan 15 sn de kesersin inan bana.
H
hitful ⭐ 19y
force, oyunun en gereksiz ve en gerekli mastery si. Force charlar dier charlara karşı aşırı büyük bir avantaj ve dezavantaj alırlar. ona harcadığın 90 mastery, karşıdakinin hit ini ve parrysini 200 e yakın düşürürken ve bu yolla senin damage ını arttırıp karşıdakinin kini düşürürken, o 90 mastery i ile başka birşey açablirmiyim diye düşünürsün. Oyunun en ucuz heal ı oradadır. Mavi pot lara bile ihtiyac duymazsın o varken. 10 manaya 300 Hp recpvery gibi...

Milleti reslemek, uni pill masrafının olmaması, başkalarını iyilesştirmek, seni guild savaşlarında çok değerli kılar ama:

unutmaki, bunların hepsini yaparken, pot kullanmadaki gibi attack a devam edemiiyorsun (yani heal basarken kendine attack duruyor)

Mana Pota Ve Uni Pille Gerek Olmadığını Sölüon Adam Sana Pata Küte Geçirirken Sen Durup Cure Skilli Mi Basıcan 3-4 saniye manan bitti bas 4-5 saniye daha saçmalık forcenin Az ve öz skilli vardır diğerleri yalan bi tek vital spot serisnin o topları öldürücüdür cureyi hpyi kullanmıorz zaten
D
drotalion ⭐ 19y
ilk levellarda elle kasan varsa mob kesmede baya işe yarar.

13 Mp ye 200 Hp ye yakın heal...

bence baya iyi.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: