Icerige atla
Extraloob

force

· 22 Yanıt · 4.8K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
heuksal - cold - fire olan charı model olsun trend olsun diye heuksal - fire - force yapayım mı kısacası cold kapatıp force'a geçeyim mi ne gibi faydaları olur sizce coldda neler kaybederim force ile neler kazanırım değer mi sizce ?

EXL Game Masters buyurun bakalım yorumlarınızı alalım 😎
22 Yanıt
D
Dark Zone ⭐ 16y
Belirli bir def yoksunluğu çekersin. 😜
E
exotic ⭐ 18y
Bro nasılsa devir sp sıkıntısı çekmeme devri bi force yap dene sevmessen dönersin tekrar colda 😊
D
ddnet ⭐ 16y
heuksal - cold - fire olan charı model olsun trend olsun diye heuksal - fire - force yapayım mı ..... 8)

ne kadar oyun ustasıyım bilememde 😄

sadece moda olsun trend olsun diye yapma bence seveceksen aç 🤝
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
ahahaha pvp'den sonra bu karar geldi diye hiç şaşırmadım 😜
C
Chlere karşı çok büyük bir avantaj sağlanır force ile
W
whanque ⭐ 17y
110 da forceda stun acılıyor eu charlara karşıda biraz yararı olabilir ama chinleri mahvedersin
A
Avasin ⭐ 17y
Devir Bicheon Fire Force devri bro. Ona Çevir 😊
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Devir Bicheon Fire Force devri bro. Ona Çevir :)

Extra. heuksal'dan dönmez ^^
W
whanque ⭐ 17y

hangi devirde yaşıyorsun 😄
SunLight
SunLight ⭐ 18y
coldu kapatırsan üstünden kafalığı çıkarmış kadar phy. defans kaybedersin bi dene kafalıksız pvp yapmayı hoşuna giderse force açarsın 😊
I
inanssss ⭐ 17y
forceye değer diye düşünüyorum bow force çarım var gayet memnunum sonuçta MP ne katyor güç 😊
A
Avasin ⭐ 17y

hangi devirde yaşıyorsun :D

Çok ileri bir devirde bitanem. 😗
D
ddnet ⭐ 16y
esas sorun force acaba 110+da ne olacak ?

buna yönelik tahmini olan varmı ?

ona göre aç ;=)
A
azoekici ⭐ 19y
Geç Zaten Coldun FAzla İşlevi KAlmıyor 10k Yerine 20K VUr Olayı Bitir 😊 500 Az Yicem Diye Cold Kasılmaz İntler Olmalı Ama STR İçin Fazla İşlemiyor
X
Xanthos ⭐ 19y
Benim tanıdığım extra colddan vazgeçmez, Force açarsa da sevmez geri colda döner 😎
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Benim tanıdığım extra colddan vazgeçmez, Force açarsa da sevmez geri colda döner 8)

fire - cold tadından yenmiyor bro neutral1
H
Hyperion ⭐ 17y
heuksal - cold - fire olan charı model olsun trend olsun diye heuksal - fire - force yapayım mı kısacası cold kapatıp force'a geçeyim mi ne gibi faydaları olur sizce coldda neler kaybederim force ile neler kazanırım değer mi sizce ?

EXL Game Masters buyurun bakalım yorumlarınızı alalım 8)

Ben de tam fire-light-bow u fire-force yapsam mı diye konu açacaktım 😄 bunun altına yazayım...
H
Hyperion ⭐ 17y

EXL Game Masters buyurun bakalım yorumlarınızı alalım 8)

Ben de tam fire-light-bow u fire-force yapsam mı diye konu açacaktım 😄 bunun altına yazayım...

cevap yok mu 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
pacheon - fire - cold eğer ki cold yapmıyorsan light yapmalısın nedeni çok basit light ile açacağın skill'lere bak force ile açacaklarına bak.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: