evet beyler yeni bi karakter açıcam muhtemelen sword nuker olucak ama fire cold mu yapsam light cold mu yapsam karar veremedim siz hangisini önerirsiniz??
--bu arada isroda deilde elitesroda açmayı dusnuorum çarı
firemi / light mi?
· 12 Yanıt · 4.7K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Fire cold yaparsan hızlı koşma iksirine para vermek zorunda kalırsın yavaş kalırsın.Light-cold yaparsan hızlı olursun para masrafında olmaz.Güçleri eşit gibi zaten fire nukeleri ve imbuesi güçlü derler fakat light. te mag. attack buffu var bununla o açığı kapatıyor.
tabi ki de light cold mag attack gücünü artırıyor.
B
BaaD_BooY57
⭐ 15y
nuker için light ve cold vazgeçilmezdir. str içinde fire
bunu okuyunca aklıma eski günler geldi.
70level varken herkes light fire cold açıyordu üzerine de 20 level force ya da hp için heuksal açanlar vardı. fire en önemlisiydi.
70level bitti 80 geldi. Skill limiti 300 olduğundan skilleri 80-80-80-60 olarak dağıtılıyordu ve millet hangi skili 80 değil de 60 yapacağı konusunda tartışıyordu Burada firedan vazgeçenler oldu.😆 😆
sonra 90 geldi. int charlar için vazgeçilmz denilen fire pekçok kişi için vazgeçilir oldu.
ondan sonra ise fire açan int charlar garip karşılanır oldu. pray: pray:
Nerden nereye....
Phy damage ihtiyacın yok Mag. damage ihtiyacın çok
Uzun lafın kısası light aç...
Uzun lafın kısası light aç...
L
LifeinHeaven
⭐ 15y
Firede nuke bakımdan daha iyi fakat lightte damage bakımdan cok iyi ben olsam fire acardım
bunu okuyunca aklıma eski günler geldi.
70level varken herkes light fire cold açıyordu üzerine de 20 level force ya da hp için heuksal açanlar vardı. fire en önemlisiydi.
70level bitti 80 geldi. Skill limiti 300 olduğundan skilleri 80-80-80-60 olarak dağıtılıyordu ve millet hangi skili 80 değil de 60 yapacağı konusunda tartışıyordu Burada firedan vazgeçenler oldu.😆 😆
sonra 90 geldi. int charlar için vazgeçilmz denilen fire pekçok kişi için vazgeçilir oldu.
ondan sonra ise fire açan int charlar garip karşılanır oldu. pray: pray:
Nerden nereye....
valla huzunlendim 😊 guzel ozet
bence 120 olana kadar light cold bicheon ol 120de çevirirsin fire cold bicheon a 😊
evet beyler yeni bi karakter açıcam muhtemelen sword nuker olucak ama fire cold mu yapsam light cold mu yapsam karar veremedim siz hangisini önerirsiniz??
--bu arada isroda deilde elitesroda açmayı dusnuorum çarı
Arkadaşım Sword Nuker Duşunuyorsan Light Cold Daha iyi olur .
Bence Light-Cold daha iyi olur karakter için.

D
DushForLife
⭐ 14y
ozaman fire light yap 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap