Icerige atla
Extraloob

Fire-Light-Heuksal-Hybird[Dual Imb.]-[7/1]

· 18 Yanıt · 5.6K görüntüleme Sabitlenen
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y

*Sorunlarınızı topic altından belirtiniz.
18 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ellerine sağlık canımcım harika olmuş.
L
Öncelikle ellerine sağlık.Şunu belirteyim Fire deki Flame Body Series skillerini kırmızı yapmışsın yani isteğe bağlı ama o seri mutlaka açılması lazım.
M
Milano ⭐ 18y
Hybird Nukerden bahsediyorum ^^
L
Hybrid veya full int sonuçta glev skillerini açmış ve o seri olmadan glev ile %9 daha düşük vuracak 😄
7
77robin77 ⭐ 17y
hacım light skillerinde ışınlanma skillerini isteğe bağlı vermişsin bece onlar açılmalı olması lazım
A
Absence ⭐ 19y
hacım light skillerinde ışınlanma skillerini isteğe bağlı vermişsin bece onlar açılmalı olması lazım

Sence işte 🙄
M
Milano ⭐ 18y
Işınlanma bazılarına gore gereksiz kişiden kişiye değişir o bazı insanlar gerek gormuyorlar boşuna sp diye
O yuzden isteğe baglı hem sen konuşurken bile bence demişsin.
C
Continuum ⭐ 18y
Paylaşim için teşşekkurler.
D
deathgece ⭐ 17y
aga ben pek bilmiom 7lvl int 1lvl str olucak dimi
O
Old School ⭐ 19y
aga ben pek bilmiom 7lvl int 1lvl str olucak dimi

Evet
U
ustegmen ⭐ 18y
Bence hiç tercih edilmeyen bi tür cold defansları olmadan ayakta duramazsın firenin defansları mag def. olduğu için fazla bir yararı olmaz sana

Teşekkürler
M
Milano ⭐ 18y
senin dediğin diğer yapılandırmalarda var bu sadece fire 100, heuk 100, light 100 olarak yapılandırılıyor.
S
SaNk ⭐ 18y
ben sahsen bow olarak sureklı ısınlanma kullanırm vur kac ısınlanma olmadan biraz zor gibi bowları dusunuosanz acın 😄
_
paylaşım için teşekkürler
N
Narcisse ⭐ 19y
bence bu yapılandırmayı yapmış charı yenme süresi max 30 sn oda heuksaldaki block skilli yüzünden 😄
J
Jun Kie ⭐ 17y
Bilmem Çok HyBird çar açtım hiç oynayamadım bir türlü bağlanamadım yani.
S
samed12345 ⭐ 17y
Bence hiç tercih edilmeyen bi tür cold defansları olmadan ayakta duramazsın firenin defansları mag def. olduğu için fazla bir yararı olmaz sana

Bencede pek tercih edilecegini sanmıyorum. İnt char larda mutlaka cold acılmalıdır.
Tesekkurler yinede saol

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: