Icerige atla
Extraloob

Fire-Force /Blader

· 26 Yanıt · 16K görüntüleme Sabitlenen
J
Journalist OP ⭐ 19y

Yapılandırma ile ilgii sorularınızı konu altında sorunuz. 8)
26 Yanıt
B
boy1903 ⭐ 18y
kardeş güzel yapmışsın eline salık ama elektirik-fire-force olmaz mı bi yardım edersen çok makbule geçer
😄 😱 😱 😕 🍺 :?
T
TwiLighT ⭐ 18y
kardeş güzel yapmışsın eline salık ama elektirik-fire-force olmaz mı bi yardım edersen çok makbule geçer
😄 😱 😱 😕 🍺 :?

viewtopic.php?f=604&t=117067

😉
E
Expectance ⭐ 17y
eline sağlık gzl olmuş
D
darbe ⭐ 19y
cok guzel olmus...bisi sormak istiyorum yardimic olursaniz sevinirim...bende fire-bicheon-lighting bladeyim 95 lvl ama kararsiz kaldim lightingi kapatmak konusunda lightingin getirileri cokmu fazla yoksa olmassa cokta zararimi olurmu...tesekkurler
_
_FanTa_ ⭐ 17y
Sağol güzel olmuş
T
THEAPO ⭐ 17y
:)) super olmus elıne saglık
N
nartkan12 ⭐ 17y
Baphomet iii güzel olmuş ama sen o bicheon da phy ve blok PUFF u kapalı demişsin ya yanlışlıkla yaptın bilerek yaptıysan silkroaddan bişy anlamıyosun k.bkma :S
B
guzel build 😄 ligth 60 olsa yeter bunda
C
bnce 3 . seri ve yatırLarın hepsi acıLcak :))
E
Sen blader ya oynamadın yada kafandan sıkıyosun castle shield series kapalı fire shield kapalı bu nasıl yapılandırma str adamın castle shield e ihtiyacı yok dıyosan hiç two hand warrıorla kapısmamısın demekki....
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
bu nedır boyle ^^ castle shıeld serılerı kapalı warıorun bır tek turn rısıng skılı bladeyı alabılır.Sacmalamıs resmen .
N
Nymphora ⭐ 16y
ellerine sağlık güzel rehber
B
Big Poppa ⭐ 16y
castle shield olmadan PvPde two handed bladeri cok rahat alir
E
escdewil ⭐ 16y
tşkler
K
Koj ⭐ 15y
Force Blade İçin Çok Can Sıkıcı Olur ...
D
dIllIb ⭐ 16y
Baphomet iii güzel olmuş ama sen o bicheon da phy ve blok PUFF u kapalı demişsin ya yanlışlıkla yaptın bilerek yaptıysan silkroaddan bişy anlamıyosun k.bkma :S

:)) koptum yoruma arkadaş haklı bladenin açılmasındaki en önemli buff o yanlışlıktır kesin
L
loqqin ⭐ 16y
cok guzel olmus...bisi sormak istiyorum yardimic olursaniz sevinirim...bende fire-bicheon-lighting bladeyim 95 lvl ama kararsiz kaldim lightingi kapatmak konusunda lightingin getirileri cokmu fazla yoksa olmassa cokta zararimi olurmu...tesekkurler

kardeşim 95 lvl kasmışsın sen anlamadıysan lightning in getirisini yeni başlayan ne anlasın...
M

kardeşim 95 lvl kasmışsın sen anlamadıysan lightning in getirisini yeni başlayan ne anlasın...

😄 aynen bende str blader farmlıyorm iceyimi 20 de bıraksam lightimi karasızım hangisi daha iyi adam keser ve ölmez yardım edin
I
IMrWhybeI ⭐ 16y
SAOL İŞİME YARADI

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: