başlıktaki mesaj aynen geçerli sizleride aynı sorulardan yorduğumu biliyom ama şu 300 limit meselesinden artık çıldıracam her neyse tekrar soruyorum fire nukerleri müthiş damege veriyor (lightingden fazla) bende fire 90 lwl olan güzel bi nuker nasıl yapılır onu öğrenmek istiyorum 😄
fire 90 olan dayanıklı bi nuker olurmu
· 10 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
olmadı olamaz imkansız bicheondaki shield skill leri olmadan olmaz. Fire daki magi defans skill leri neye lazım zaten full int karakter. snow shield üstüne castle shield ı açarsan canın yarıya yaklaşmadan PvP bitirirsin
Heuksal 90 Fire 90 Light 60 Cold 60, garment... Oyundaki tüm INT`leri yatırırsın STR görünce o gelene kadar kestin, kestin yoksa tabanları yağla. 😜 CH Wizard olursun, bota koyabilirsin, unique kesersin ama dediğim gibi STR charlara dayanamazsın.
jıgsaw sana çok tşk ederim resmen beni aydınlattın 😄
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
kalkıpta 90fire 90light 90heuksal bır char yapılandırırsan pvpde dayanıklılıgı bırak tek atamadıgın pysh atack yapan mob senı ıkıncı darbene kadar yatrır(ıtemlerın sox ve full blue degılse) ama ıllakı full force olucaksa 90fire-90light-90cold-30heuksal 👍
E
emreosdemir
⭐ 19y
Heuksal 90 Fire 90 Light 60 Cold 60, garment... Oyundaki tüm INT`leri yatırırsın STR görünce o gelene kadar kestin, kestin yoksa tabanları yağla. 😜 CH Wizard olursun, bota koyabilirsin, unique kesersin ama dediğim gibi STR charlara dayanamazsın.
yok bak heuskal yerine bicheon aç ve pro giy kesemiceğin ınt char yok Strde kesersin Çünkü bicheonda Ironwall + block + combo + knock down war knock down ile hp doldur fire nukeleriylede işi bitir.
E
emreosdemir
⭐ 19y
Taktiğide vereim str chara İlk önce 6 lı Comboyu salla zehir tutarsa tutar tutmassa daha fazla uğraşma hp kurtarmak için knock down yap adam yatana kadar Sonra yatırınca full batırı yap kalkınca Ironwalla bas Ironwall bitene kadar durmadan nuke salla ..
En iyisi Fire Nuker İstiyosan 90 Fire 90 Cold 90 BiCheon 30 light Her işini gorur 👍
bence en saglam build 100 lv ligth 100lv cold 100 lv bichenon tabi bu bence
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap