Icerige atla
Extraloob

Fıkramsı olay:D

· 15 Yanıt · 1.1K görüntüleme
S
Shooter16 OP ⭐ 18y
olay bi üniversite profesörü ve bir ögrenci arasında geçer.Ögrenci yemekhanede boş yer bulamadıgı için profesörün yanına oturur.profesör bunu kabullenemez ve cocuga " öküzlerle kuşlar bir arada oturmaz" der. Öğrenci aldırış etmeden " ozman ben uçayım ." der ve kalkar. Prof durumu içine sindiremeyince ögrenincinin sınavdan kalması için elinden geleni yapar .Fakat ögrenci bütün soruları eksiksiz cevaplandırır.Bunun üzerine prof. sana bi soru sorucam der cocuga 1 yolda karşına 2 kese cıktı birinde para ,birinde akıl var. Hangisini alırdın."Ögrenci parayı alırdım deyince profesör "ben akılı alırdım"der. Ögrenci karşılık verir." Dogaldır insan neye ihtiyaç duyarsa onu alır." çıldırmak üzere olan profesör sınav kagıdına büyük harflerle öküz yazarak ögrenciye verir. Sınıftan çıkan ögrenci seslenir.HOCAM İMZANIZI ATMIŞSINIZ AMA NOTUM NEREDE DER ??

Banada bi ark yollamıştı.. Üşenmedim Yazdım xD
15 Yanıt
B
bahrey ⭐ 19y
😄 güzelmiş gerçekten komik bi olay paylaşım için saol
S
SilenTT ⭐ 19y
profesor sonra intihar ediyo demi 😄
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Muhaha.Koptum
S
Shooter16 OP ⭐ 18y
profesor sonra intihar ediyo demi :D

Orasını bilmiorum muhtemelen öledir xD
T
profesor sonra intihar ediyo demi :D

Orasını bilmiorum muhtemelen öledir xD

inş. etmiştir etsinde gurtulak ^^
D
DaWixed ⭐ 19y
Bende bir şey yazayım.
Bir üniversite öğrencisi üniversiteye Serce markalı arabasıyla gidiyormuş.Komik olanda arka camında "Benim Jaguar'ım Var" yazıyormus.Okuldaki coğu kişi bu kişiyle dalga geciyormus.
Günlerden bir gün o kişi bir jaguarla okula girmiş ve jaguar'ın arka camında "Benim Serçem Var" yazıyormuş.Bu kişiyle dalga gecenler baya bi mosmor olmus. :))
Kulaktan duyma bu kadar yazabildim
L
LiFeGuaRD ⭐ 19y
xD ablam anlatmıştı bunu kopmuştum 😄
A
Aleral ⭐ 18y
Daha önceden görmüştüm sanki buradaydı yanlış hatırlıyor da olabilirim

teşekkürler ?!!!!!!
U
Uykucu ⭐ 19y
bunu Bi Yerde Okumuştum.Öğrenci Manyak Laf Sokuyo.
D
dR.NooB ⭐ 19y
en az benim kadar iyi 😎 😁
S
sfr ⭐ 19y
ilk duydugumda kopmuştum 😄
S
savatapo ⭐ 19y
çok güzEL cidden süper Laf sokuo 😄
E
EnDZoNe ⭐ 19y
hehe komik 😁
P
passion ⭐ 19y
ben bu konuyu açmmıştım ama hangi başlık altında bilmiyorum:)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: