Server=HERCULES
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
İyi seyirler.. Razz :smoke
arkadaslar 1 tane daha kestım az once yanlıs canını tek basıma yuzde 50 ye ındırdım sonra adamlar geldı ben vurmaya devam ettım ama canı bole mılım kala yattım yanlıslıkda donunce sehre ısyu elımden kacırdım ama kesmıstım ben bole sayıyorum aksam bır tane daha kesıcem ıns onunda fotosunu koyarım:D
2 gunde 5 ci ısu sok sok olay olay olay
· 28 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
28 Yanıt
oski rekor kırcaktın bidaha kessen Very Happy ben SKELET Mr. Green Mr. Green
ahh sanki kendi yaptı bide nasıl hava atıyo lol Very Happy
sen kendinmi yaptın puppeti lol Mr. Green Mr. Green Mr. Green
olum bak pazartesi yine görüşcez senle bu sefer acımıcam kahvekeyfi
olum bak pazartesi yine görüşcez senle bu sefer acımıcam kahvekeyfi
ben kendim yaptım Morwenayı sen gene kendin daha 50 lwl yapamadım hayatında Very Happy
bak küfür ettircen şimdi bana Twisted Evil
sen alıcaksın cevabını pazartesi Mr. Green
sen alıcaksın cevabını pazartesi Mr. Green
ben kendim yaptım Morwenayı sen gene kendin daha 50 lwl yapamadım hayatında Very Happy
napıyım hepsi 48 i geçmeden ban yedi Evil or Very Mad
neee küfür mü efe seni okulda Banlıcam Very Happy burda olmaz ortam müsait deil kestim konu kaynamasın Very Happy
olum iyi güzel kestin isyuyuda bali yerde ki ölü ss i koymasaydın. yakışmıyo ona öyle yerde yatmak. güzelim kızcağızın dötü donmuştur karların üzerinde.
😊
neyse yakışır.ah bide tg kesmeseydiniz sizler le gurur duyardım ama Crying or Very sad
😊
neyse yakışır.ah bide tg kesmeseydiniz sizler le gurur duyardım ama Crying or Very sad
TG keserken aynı pt deydik, yapma etme o adı TG ile lekeleme dedim yok dedi .. kescem dedi kesti.. Mr. Green
sonra bi de uruya geldi ama kesemedik.. Very Happy Mr. Green Mr. Green
sonra bi de uruya geldi ama kesemedik.. Very Happy Mr. Green Mr. Green
=) evet ne yapımm joba cıktım ark dedı yg cıktı dıe bende kestım hem belkı karkter tg den hoslanıo belkı escınsel Very Happy ben karkaterımın ozel hayatına karısamam ısyuda kız =) hayır artık o kadın oldu Twisted Evil bı tek urıyı bıde yarkanı kesmedı suana kadar demekkı erkekler bu kzıı sevmıo yanı kız escınsel =)=)=)=)=)=)=)=)=) Mr. Green Mr. Green
sakın gidipte uriyi filan keseyim deme.lütfen kesinlikle tg ve uri den uzak dur bundan sonra
pekı cebreus flaan metın abı:D
-Resim Silinmiş.
e artık bı tebrık et metın abı vede su tg olayını unut artık daha ne yapımm:D Twisted Evil Twisted Evil
e artık bı tebrık et metın abı vede su tg olayını unut artık daha ne yapımm:D Twisted Evil Twisted Evil
Helal olsun ne diim simdi ben sana Very Happy
N
NephilimAngel
⭐ 19y
tebrikler
ne tebriği ya.karı yine buzların üzerine yatmış.yine donmuştur kıçı.
neyse helal olsun
neyse helal olsun
ben yatmışım Very Happy
N
NephilimAngel
⭐ 19y
10 taneden aşagısı kesmes seni ilerde
C
Ciqs_Cocuq
⭐ 19y
hatrick haaa Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.