Arkadaşlar 2gün önce arkadaşımın dayısının evinde klimadan yangın çıktı hemen 1 sokak ileride velasıl dün gece 2el silahla ateş ettiler çok yakın bi yerde ve bugün duydum ki bu 2el ateş edenler bundan bi 3hafta önce yine sıkıp bir kişiyi öldürmüşler, dün gecede yaralamışlar bi adamı ve bu gecede hemen 1-2sokak ötede tüp patladı 25 dakika önce gittik baktık ambulanslar , itfaiyeler,polisler ve aşağı yukarı civardaki tüm aileler,bireyler oradaydı üzücü bir durumdu ölü yok ama yaralı var allah korusun,kimsenin başına böyle felaketler vermesin..
Şahsen ben acayip derece üzüldüm ailemde öyle gelen kış parası olan var olmayan var tüp patlayan ailenin durumu nedir bilemem ama yinede zengin de olsa kötü bir durum dengelerin alt üst olacak ödemelerin düşecek falan fakir olmak dahada zor ailene ona buna elaleme boyun bükcen yardım isticen. Zor çok zor allah kimsenin başına vermesin.. daral:
2Ev kullanılamaz halde. disapprove
Olay üstüne olay yaşıyorum. Korkmaya başladım
· 22 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
Geçmiş olsun hacım , yakaladılar mı ateş edenleri ?
son durak 😱

Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kesin birşey yok ama arkadaşlarımdan duyduğuma göre akşam yakalamışlar işin garip tarafı burası büyük bi yer değil 60bin nüfüsu var bergamanın eskiden kimse böyle şeyler yapmazdı ayrıca benim yaşımda ikiside , daha 18-19 yaşındalarmış dünya değişiyor hacım.
Rabbimden dileğim cezalarını çekerler inşallah 🤝
Geçmiş olsun hacım , yakaladılar mı ateş edenleri ?
Kesin birşey yok ama arkadaşlarımdan duyduğuma göre akşam yakalamışlar işin garip tarafı burası büyük bi yer değil 60bin nüfüsu var bergamanın eskiden kimse böyle şeyler yapmazdı ayrıca benim yaşımda ikiside , daha 18-19 yaşındalarmış dünya değişiyor hacım.
Rabbimden dileğim cezalarını çekerler inşallah 🤝
Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Deme be hacı sick1
son durak 8O
Deme be hacı sick1
Nina Ricci
⭐ 17y
Küçük yerlerde olur arada böyle durumlar , sen dikkat et kendine.

kedidir kedi qnq
Bu mesaj Nina Ricci rumuzlu uyeden alinti yapildi
Aynen kardeşim , ediyorum 😘
Küçük yerlerde olur arada böyle durumlar , sen dikkat et kendine.
Aynen kardeşim , ediyorum 😘
Bu mesaj lSore rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kanka benim oda arka tarafa bakıyor arkada bahçe var ve kediler falan yok hep yarasa dolaşıyor gece kedi olmuyor yarasalarda alıştım kedi gibi cıyaklıyorlar gece 😄
kedidir kedi qnq
Kanka benim oda arka tarafa bakıyor arkada bahçe var ve kediler falan yok hep yarasa dolaşıyor gece kedi olmuyor yarasalarda alıştım kedi gibi cıyaklıyorlar gece 😄
Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
OHA
Bu mesaj lSore rumuzlu uyeden alinti yapildikedidir kedi qnq
Kanka benim oda arka tarafa bakıyor arkada bahçe var ve kediler falan yok hep yarasa dolaşıyor gece kedi olmuyor yarasalarda alıştım kedi gibi cıyaklıyorlar gece :D
OHA
C
CherryBrandy
⭐ 18y
Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Avv. Umutsuz vaka.
Bu mesaj lSore rumuzlu uyeden alinti yapildikedidir kedi qnq
Kanka benim oda arka tarafa bakıyor arkada bahçe var ve kediler falan yok hep yarasa dolaşıyor gece kedi olmuyor yarasalarda alıştım kedi gibi cıyaklıyorlar gece :D
Avv. Umutsuz vaka.
Bu mesaj CherryBrandy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Aynen.
Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj lSore rumuzlu uyeden alinti yapildikedidir kedi qnq
Avv. Umutsuz vaka.
Aynen.
Geçen bizim bi akrabayada böyle olmuştu rahmetli nur içinde yatsın
Bu mesaj Autumn rumuzlu uyeden alinti yapildi
The bomb has planted ...
The bomb has planted ...
Yaralı styleBu mesaj Autumn rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kötü bi durum , allah rahmet eğlesin
Kötü bi durum , allah rahmet eğlesin
Son durak kurallarına göre sıra sende kanka hazırlan
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yapma yanarız kanka 😁
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben onun için yaşamayı göze almışım hehe 🍺
Son durak kurallarına göre sıra sende kanka hazırlan
Yapma yanarız kanka 😁
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben onun için yaşamayı göze almışım hehe 🍺
Bu mesaj lSore rumuzlu uyeden alinti yapildi
Aynen öyle kanka 😘
Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj lSore rumuzlu uyeden alinti yapildikedidir kedi qnq
OHA
Aynen öyle kanka 😘
@Florensia
Sen hala ölmedin mi
Sen hala ölmedin mi
Bu mesaj Autumn rumuzlu uyeden alinti yapildi
Öldüm kardeşim ben cennetten yazıyorum 😘
Bişey olmadı ya o tüp patlamasından sonra
@Florensia
Sen hala ölmedin mi
Öldüm kardeşim ben cennetten yazıyorum 😘
Bişey olmadı ya o tüp patlamasından sonra