Icerige atla
Extraloob

Fenerbahçeli Önder Turacı'yı Tekme Tokat Dövdüler!

· 22 Yanıt · 1.7K görüntüleme
B
BlackMarshall OP ⭐ 19y
Tekme tokat dövdüler!

- Resim Silinmiş.

Fenerbahçeli futbolcu Önder Turacı'nın yaklaşık 40 kişi tarafından tekme tokat dövüldüğü iddia edildi. Geçen hafta sonu Belçika'ya giderek bir arkadaşının partisine katılan Turacı, bir genç kıza fazla ilgi gösterince olay çıktı.

ARKADAŞLARI MEKANDAN KAÇIRDI

Sabah'ın haberinde, genç kızın yakınları bu 'yakın ilgi' karşısında sinirlerine hakim olamadı ve ünlü futbolcuyu yerde tekmelemeye başladı. Mekandan arkadaşlarının yardımı ile kaçırılan Turacı'nın vücudunda darp izleri bulunduğu, ayakta tedavi gördüğü ancak şiddetli ağrılar çektiği konuşuluyor.

Not: Zaten Formanın Hakkını vermiyordu.İyi olmuş 😜
22 Yanıt
M
Mirage ⭐ 19y
Kaşınmış ama sarkılırmı elin Belçika'sında 🎭
P
Prophecy ⭐ 17y
Az Bile Yapmışlar 😄

Ps:Fenerlilere Müstahaktır
S
SnowFlake ⭐ 18y
Kıyamam 😜 geçmiş olsun 🍿 hem fenerli hem sapık Allah vermiş belasını 😆
A
Ps:Fenerlilere Müstahaktır
,

Evet, Önder Belçika'da dayak yemiş, burdaki FB taraftarı da diğer "maganda"lardan.
L
Lampard_08 ⭐ 17y
Kıyamam 😜 geçmiş olsun 🍿 hem fenerli hem sapık Allah vermiş belasını 😆

son cümle güzeldi 😆
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Fenerbahçe resmi açıklama :

Oyuncularımızdan Önder Turacı, Sabah Gazetesi'nin magazin eki Günaydın'da yayınlanan ve tatilini geçirdiği Belçika'da, davetli olduğu bir arkadaş partisinde 40 kişi tarafından tekme tokat dövüldüğü şeklindeki haberin gerçek dışı olduğunu söyledi.
Günaydın'da yer alan haber üzerine resmi internet sitemize açıklamalar yapan Önder Turacı, "Evet tatilimi geçirmek ve tedavim için Belçika'da ailemin yanında bulunuyorum. Burada bir arkadaşımın partisine katıldığımda da doğru. Ancak ne bu partide ne de başka bir yerde, haberde yazıldığı gibi olaylar gerçekleşmedi. Belçika benim doğup büyüdüğüm yer. Burada böyle bir şeyin olması da zaten söz konusu değil. Böyle komik haberler nereden çıkıyor anlamıyorum" dedi.
Geçen sezondan kalan sakatlığını tedavi ettirmekle meşgul olduğunu bildiren Önder Turacı, "Geçen sezondan kalan sağ arka adalemdeki sorunu giderip, sezona en iyi şekilde başlamak için burada tedavi ve çalışmalarımı sürdürüyorum. Sakatlıktan tamamen kurtulup, sezona iyi bir şekilde başlamak istiyorum. Şu andaki tek düşüncem bu" dedi.
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
Sopa yedim kusura bakmayın mı dicekti tabi yalanlıcak 😄
B
BlackMarshall OP ⭐ 19y

Oyuncularımızdan Önder Turacı, Sabah Gazetesi'nin magazin eki Günaydın'da yayınlanan ve tatilini geçirdiği Belçika'da, davetli olduğu bir arkadaş partisinde 40 kişi tarafından tekme tokat dövüldüğü şeklindeki haberin gerçek dışı olduğunu söyledi.
Günaydın'da yer alan haber üzerine resmi internet sitemize açıklamalar yapan Önder Turacı, "Evet tatilimi geçirmek ve tedavim için Belçika'da ailemin yanında bulunuyorum. Burada bir arkadaşımın partisine katıldığımda da doğru. Ancak ne bu partide ne de başka bir yerde, haberde yazıldığı gibi olaylar gerçekleşmedi. Belçika benim doğup büyüdüğüm yer. Burada böyle bir şeyin olması da zaten söz konusu değil. Böyle komik haberler nereden çıkıyor anlamıyorum" dedi.
Geçen sezondan kalan sakatlığını tedavi ettirmekle meşgul olduğunu bildiren Önder Turacı, "Geçen sezondan kalan sağ arka adalemdeki sorunu giderip, sezona en iyi şekilde başlamak için burada tedavi ve çalışmalarımı sürdürüyorum. Sakatlıktan tamamen kurtulup, sezona iyi bir şekilde başlamak istiyorum. Şu andaki tek düşüncem bu" dedi.

dayağı yedi oturdu aşağıya her türlü açıklamayı yapsalar boş.Koskoca gazete sallıcakmı 😊
A

dayağı yedi oturdu aşağıya her türlü açıklamayı yapsalar boş.Koskoca gazete sallıcakmı :)

Niye sallamasın?
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Ben resmi açıklamalara bakarım.Hadi gazeteler sallamadı.Fenerbahçede Ronaldinho,Henry,Eto'o üçlüsüyle forvet yaratıyor. 😎
M
Mirage ⭐ 19y
O ayrı spor haberleri atmasyon 😁

Ama yani dayak yedim diyemez CaRTMaNN'nın dediği doğru.
S
SnowFlake ⭐ 18y
1 spor 1 de magazin haberlerine inanmam 😜 yemiş de olabilir yememiş de olabilir lol
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
1 spor 1 de magazin haberlerine inanmam 😜 yemiş de olabilir yememiş de olabilir lol

+Fre3
C
ChrsNYC ⭐ 18y
abi beni dövdüler lol
K
Kobe ⭐ 19y
çok iyi olmuş
W
WesT ⭐ 18y
Valla onu bunu bilmem ama inş. yemiştir. 😄
J
Birde diyorlar Türk erkekleri şöyle Türk erkekleri böyle baksana Belçikalı adamlar bile dayanamıyorlar tekme tokat dövüyorlar biz dövüncede Türk erkeği şöyle türk erkeği böyle. 😊

Ps:İyi olmuş bu arada fazla bulaşmassın beceremiyorsa böyle işlere.
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
abi beni dövdüler lol

zuhahaha 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
dövmemişlerdir, hele ki belçika'da olmaz bu tarz eylemler.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: