Icerige atla
Extraloob

FENERBAHCE - TRABZONSPOR [ 1 - 3 ] BİTTİ

· 250 Replies · 21K views · Page 9 / 13
Replies
A
Adith ⭐ 18y
süper kupa
bursa vs ts 😆 ts yi demiştim tuttu şimdi sıra bursada 8)

İnşallah hacim inşallah. 🙏
p.s:Ankaraya 15 bin kişi gidiyoruz. 😎
_
Mutluyum ^^
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
@shneZee

Burası forum, kimse kimseyi takımımla dalga geçiyorsun diye aşalayıp veya kendini savunamaz.Sonuçta F5 29. senesi sanırım bu kupa alamıyor ve bizde kimseye sormadan istediğimiz gibi makaramızı yapıp geçeriz, ok ? nese:
Special thx to Flexi
S
shneZee ⭐ 18y
@Warden_
sadece aciz diyebiliyorum sana neyse tahrik olmuyacağım bugün sabırlı günümdeyim herkeze iyi günler ..
W
Warden_ ⭐ 17y
süper kupa
bursa vs ts 😆 ts yi demiştim tuttu şimdi sıra bursada 8)

İnşallah hacim inşallah. 🙏
p.s:Ankaraya 15 bin kişi gidiyoruz. 8)

İnş. ama Aziz warken bursanın işi zor gibime gelio xD
K
KissBerry ⭐ 17y
@shneZee

Burası forum, kimse kimseyi takımımla dalga geçiyorsun diye aşalayıp veya kendini savunamaz.Sonuçta F5 29. senesi sanırım bu kupa alamıyor ve bizde kimseye sormadan istediğimiz gibi makaramızı yapıp geçeriz, ok ? nese:

bro 29 değil seneye 29 olucak makara: 28 şu anda
J
JawBreaker ⭐ 18y
@shneZee

Allah söyletti. 😁 😈
W
Warden_ ⭐ 17y
@shneZee

Klasik fenerli davranışları başka birşeyde demiorum istediğim gibide dalgamı geçerim 👍
K
KissBerry ⭐ 17y
@shneZee

Allah söyletti. 😁 😈

+1905 nese:
R
RockmasteR ⭐ 19y
Trabzonun galibiyetiyle sevinen 6s lilere bizi Kadıköy de veya ali sami yen de yenmelerini öneriyoruz.
A
Absence ⭐ 19y
@shneZee

ozaman kupayla ilgili muhabbet çevirinde iş ilk ikiye giremeyenlerin şike var dediği lige kaymasın ok ❓
K
KissBerry ⭐ 17y
Trabzonun galibiyetiyle sevinen 6s lilere bizi Kadıköy de ve ali sami yen de yenmelerini öneriyoruz.

yeneriz elbet biz sizi 28 yıl bekletmeyiz merak etmeyin makara:
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Trabzonun galibiyetiyle sevinen 6s lilere bizi Kadıköy de ve ali sami yen de yenmelerini öneriyoruz.

Heh işte beklediğim yorum geldi.

Küçük takımlar yendiği büyük takımlarla övünür, Büyük takımlar ise aldığı kupalarla övünür.

Görüyorumki tüm F5 liler bizi yenmeleriyle övünüyorlar 🤔
Special thx to Flexi
C
Chess ⭐ 16y

yaptıklarını acizlik diye yorumluyorum sadece,bizim yenilgilerimizle sevinebiliyorlar ancak
Tebrikler 👋

yokya? öylemi Galatasaray yenilince topicde etmediginiz laf kalmıyordu, şimdi f5 yenildi
biz laf yapınca '' Bizim yenilgilerimizle sevinebiliyorlar ancak '' oldu demi ?

Ps : herzaman bir Takımın yenilmesi rakip takımı sevindirir makara:
E
EmmaW ⭐ 19y
maçı izleyemedim dışardaydım dersaneden çıktım yürürken 30 dk içinde 3 kez gol sesi duydum kim attığını anlayamadım eve geldim baktım ve 3-1 nese:
aramızda tr kupası gören fb li varmı? 😜
A
Absence ⭐ 19y

Küçük takımlar yendiği büyük takımlarla övünür, Büyük takımlar ise aldığı kupalarla övünür.

Heh işte beklediğim yorum geldi bi o lafı biliyorsunuz kim ezberlettiyse size makara:
K
KissBerry ⭐ 17y

fenerin alabileceği en büyük kupa bu olsa gerek makara:
S
Schweppes ⭐ 17y
@shneZee

Klasik fenerli davranışları başka birşeyde demiorum istediğim gibide dalgamı geçerim 👍

Klasik Fenerbahçeli davranışı vardır evet şuandada onu sergiliyoruz gayet saygılı bir şekilde Trabzonspor'u tebrik ediyoruz sizin gibi ona buna yenilip şike var şike diye ortalarda bağırmıyoruz. 👍
S
Schweppes ⭐ 17y

Heh işte beklediğim yorum geldi bi o lafı biliyorsunuz kim ezberlettiyse size makara:

makara:
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

Ezber mezber, ben birisinin yorumunda görmüştüm.Doğrumu? Doğru.
Special thx to Flexi

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: