fenerin türkiye kupasını aldığı zamanın resmi daral:
http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
FENERBAHCE - TRABZONSPOR [ 1 - 3 ] BİTTİ
· 250 Replies · 21K views 0 reading · Page 10 / 13
Replies

Baska konuscak varmı ? 😆
fenerin alabileceği en büyük kupa bu olsa gerek makara:
Bak işte buna güler geçerim hatta taş devrinden adamlar vardı hemde eski bir resimdi o yapmışlardı o da hoşuma gitmişti bunlar tadı tuzu olayların ama ilk ikiye girememiş takımların kedisi olup ulaşamadığınız ciğerde şike var demeyin bana bu başlıkla ne alakası var onun yada kim ezberlettiyse o lafları her topice yazmayın hoşunuza gidiyorsa imzanıza koyun kardeşim makara:
Trabzonun galibiyetiyle sevinen 6s lilere bizi Kadıköy de ve ali sami yen de yenmelerini öneriyoruz.
Heh işte beklediğim yorum geldi.
Küçük takımlar yendiği büyük takımlarla övünür, Büyük takımlar ise aldığı kupalarla övünür.
Görüyorumki tüm F5 liler bizi yenmeleriyle övünüyorlar 🤔
Michel platini bu lafı tam olarak nerede soyledi bilmiyorum ama yuksek ihtimal bir hezimetten sonra, gozu yaslı, sesi titrer bir sekilde soylemistir.6slilerin durumu her daim böyle olduğundan 6slilerin lafı olarak bilinir bu laf. makara:
Bak işte buna güler geçerim hatta taş devrinden adamlar vardı hemde eski bir resimdi o yapmışlardı o da hoşuma gitmişti bunlar tadı tuzu olayların ama ilk ikiye girememiş takımların kedisi olup ulaşamadığınız ciğerde şike var demeyin bana bu başlıkla ne alakası var onun yada kim ezberlettiyse o lafları her topice yazmayın hoşunuza gidiyorsa imzanıza koyun kardeşim makara:
Yukarı bak taş devri koydum 😁
Trabzonun galibiyetiyle sevinen 6s lilere bizi Kadıköy de ve ali sami yen de yenmelerini öneriyoruz.
Heh işte beklediğim yorum geldi.
Küçük takımlar yendiği büyük takımlarla övünür, Büyük takımlar ise aldığı kupalarla övünür.
Görüyorumki tüm F5 liler bizi yenmeleriyle övünüyorlar 🤔
waow waow waow süper laf hacım ! nese:
heh işte bende onu diyorum ya biz lig kupasını alıyoruz 28 yıl beklemeden ama siz bi kupa için 28 yıl biraz fazla değil mi 🙄
maça iy 0 ms 2 oynucaktım yanlışlıkla iy 0 ms1 oynamışım 110 lira tuttu xd
Trabzon sağolsun 😁
Trabzon sağolsun 😁
tek tesellim 110 lira tutması zaten yoksa sabahlara kadar yas tutardık xd
nice 28lere xDxD
P
PhyLosHopia
⭐ 17y
tebrik etmek lazım iyi oynadılar maçın başıdan beri hakettiler fenerde daum-bilica ve guiza bu üçlü olduğu sürece kaybettiğimiz puanlara kaybettigimiz kupalara üzülmememiz lazım kötü oynadık kaybettik ama bu 3lü hep berbattılar lafı fazla uzamıcam
şansızlık oluyor hep finalden dönüyor kupayı alamıyoruz sağlık olsun demek geliyor içimden ama kaçan kupaya mı yanayım takımdaki leremi yanayım bilemedim
trabzonluları tekrar tebrik ederim.
şansızlık oluyor hep finalden dönüyor kupayı alamıyoruz sağlık olsun demek geliyor içimden ama kaçan kupaya mı yanayım takımdaki leremi yanayım bilemedim
trabzonluları tekrar tebrik ederim.
J
JustIceStorm
⭐ 16y
20 yaşındayım fenerbahcenin Türkiye kupasını aldığını görmedim hiç 😊
@shneZee
Klasik fenerli davranışları başka birşeyde demiorum istediğim gibide dalgamı geçerim 👍
Aciz insan.
Geçmiş olsun!
Alternatifsiz FENERBAHÇE yeahhhhhhhhhhhhhhhhh forza FENERBAHÇEEEEEEEEEEEEE 🤘 🙏
ne kadar trabzonlu varsa 10 katı FENERBAHÇE'Lİ VAR alayına gider 🤘
Gecmıs olsun zaaa 😜 😆
Birakinnnnnnnnnn bu ayaklari, Turkiye Kupasi size haram kardesim.
yeter ama yaaa yeter yaa 😢 okul tuvaletlerinde ağlayan tramvay duraklarında sinir krizi geçiren onlarca fenerli gördüm bugün psikolojimi bozdunuz kazanın şu kupayı üüüüggghhüüü :!!&%&! 😁
Fenerbahçe'yi tebrik ederim 28 yıl kupa alamamak ta bir başarıdır.
Fenerbahçe'yi tebrik ederim 28 yıl kupa alamamak ta bir başarıdır.
😁 makara: 😆 nese:
Log in to write a reply.
Log In