s.a
s-bot almıştım arkadaştan botun ayarlarını değiştirmek için sitesine girdim (pw,mail,nick vs.. ) yenı mailimi girdm girdiğim mail ise bir arkadaşımın maili idi arkadaşta mailin pw si bilmiyor :S site kurucların bana gönderdiği aktivasyon kodunu tıklamam gerek fakat mailin pwsi bilmediğim için giremiyorum.
(botun içinde zaman war kullanabiliyorum sadece site üzerinden giriş yapamıyorm burdaki korkum botumun zamanı biterse tekrar zamanı uzattıramıcak olamasıdır) Yarımdımcı olursanız cok sevinirim kolay gelsın .. Aeo
extralooob yada s-bottan cok iyi anlayn bırı yardmcı olsn lt
· 4 Yanıt · 880 görüntüleme 0 okuyor
4 Yanıt
Şu anda eski şifrenle mailini değiştirebilirsin ben öyle biliyorum eski şifrenle girebilirsin ama aktivasyon koduna tıklarsan yeni şifreyle girersin mailinin şifresini bilmediğine göre tıklayamasın demeki eski şifrenden giriş yapabilirsin
Ben yenı Mail girdim ve yenı mailden onaylamam lazım girmem için ve halen cözemedim 😞
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Shivaya pm atarsan düzeltir ^^
Yanlış e-mail söylediğini belirt düzgün bi mail adresi ver bildiğin , bilgilerinle birlikte yolla , yardımcı olur
Yanlış e-mail söylediğini belirt düzgün bi mail adresi ver bildiğin , bilgilerinle birlikte yolla , yardımcı olur
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Takaslık yada satılık 130 wiz clerik s devilli setli silahli for Warior yada spear nuker Ecsrodaki 89lvl Bow Charıma İsroda 65+ S-S Nuker Yada Spear WTB 105+ S YADA SS DEWIL EU YADA CHINE CHAR +5+7+12 SET SILAH 05302812090 GSM WTB dagger Warlock veya dagger warrior char aranıyor setli setsiz fark etmez char iyi olsun fiyat cok ucuk olmadıgı sıkıntı yok SATILIK yada TAKASLIK Warior clerk s devil setli