Icerige atla
Extraloob

Extraloob'un Simyası [ +5 Basmanın Yöntemi ]

· 255 Yanıt · 60K görüntüleme · Sayfa 4 / 13
Yanıtlar
T
Torquel ⭐ 19y
guzelmis haa
C
Crisis ⭐ 19y
Arkadaslar simdiye kadar arkadasıma bile anlatmadım ama bazı silahlar tekde +5 olma özelligi tasıyor. Wink
ben 1 günde 3 tane 72 lik glavie ye +5 basdıgımı hatırlıyorum. Hatta birkeresinde ezik bir shield le dalga gecer gibi rastgele + basıyodum bi bakdım +6 bi daha deneyim dedim kalkan ortadan kaybolmustu Mr. Green neyse
simdi benim yapdıgım ve bildigim +5 olan silahların adını asagıya yazıcam siz +sız bulursunuz isterseniz denersiniz.
NOT:sadece 8 degre biliorum

Glavie icin:8D Double polearm
Spear icin:8D Probound irrangjingun Pike (sadece bunları +5 yapabildim)

Sword icin:8D adı Hellfire Devil Sword muydu neydi onuda +4 yapmısdım

jangan'a gitmeyede gerek yok arkadaslar hotanda yüzükcü ile kıyafetci kadının arasındaki yerden gecip arka tarafda basabilirsiniz...
inş. işinize yarar.İyi oyunlar
S
tesadüfmüdür bilmem bende 68 kalkan almıştım. basayım dedim şuna bir kaç shield elixir. yüzükçünün sağ tarafında lagsız bi alan buldum arka arkaya yapıştırdım +5 oldu.ben tesadüf olduğunu düşünüyorum.+9 olan aletler nasıl basılmıştır merak ettiğim husustur yani. bi bilen varsa anlatsın.
Tweety
Tweety ⭐ 19y

tesadüfmüdür bilmem bende 68 kalkan almıştım. basayım dedim şuna bir kaç shield elixir. yüzükçünün sağ tarafında lagsız bi alan buldum arka arkaya yapıştırdım +5 oldu.ben tesadüf olduğunu düşünüyorum.+9 olan aletler nasıl basılmıştır merak ettiğim husustur yani. bi bilen varsa anlatsın.

immortal + astral olayı ama cok para gider en ideali +7 dir Wink
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
Tweety
Tweety ⭐ 19y

örnegin ben 52lv blademe+5 basmak istiyom ole bi simyada olsa Very Happy

patlama yok steady bas yeter extranın simyası iyidr Twisted Evil
M
Morwena ⭐ 19y
ehuhhau aynısını denedim ama olmadı olsun sağlık olsun 60 tane weapon elixir gitti 50 küsür lucky Very Happy
Tweety
Tweety ⭐ 19y

ehuhhau aynısını denedim ama olmadı olsun sağlık olsun 60 tane weapon elixir gitti 50 küsür lucky Very Happy

sen bana verseydin 5dk önce 5elixir 5lucky ile +5 bastım Mr. Green
H
HAKAN0 ⭐ 19y
chin tomb uğurlu bir yermi artık hep orda + basayım Very Happy
T
Torquel ⭐ 19y
ugurlu degil ama lagsız kanımca
U
benm simyada bu extranın ded kadar elixr al yada daha az paran neye yetiorsa istedin lvl de silah al o silahın crti 7 we üzeri olsun sorada bas tutana kadar ben hep ilk seferde tutrdum çok balık bir insan oldum için 52 de +5 glew 64tede +5 spear yaptım Very Happy Shocked Shocked popcorn
D
dR.NooB ⭐ 19y
normal bi 72+5 glavie 25-35 m civari bişi

100 elixir weapon + 50 lucky powder + jangana ışınlanma parası kahvekeyfi+chin tomba gıtmek ıcın at gıdıs gelıs kahvekeyfi + yolda 5 k plisss dien ezık janganlılar kahvekeyfi +.... yeni bi silah daha hayırlı olmazmı Mr. Green Ama silk almadan anca bu kadar oluo ki extraloob silk siz +5 yöntemını göstermış ki guzel olmuş extrabeer Ama bısı daha warkı kendın basarsan hem oyunda bllı bı tecrube yaparsın hemde kendı emegınle oldugu ıcın mutlu olursun Twisted Evil Twisted Evil
K
KaNaKaN ⭐ 19y

normal bi 72+5 glavie 25-35 m civari bişi

100 elixir weapon + 50 lucky powder + jangana ışınlanma parası kahvekeyfi+chin tomba gıtmek ıcın at gıdıs gelıs kahvekeyfi + yolda 5 k plisss dien ezık janganlılar kahvekeyfi +.... yeni bi silah daha hayırlı olmazmı Mr. Green Ama silk almadan anca bu kadar oluo ki extraloob silk siz +5 yöntemını göstermış ki guzel olmuş extrabeer Ama bısı daha warkı kendın basarsan hem oyunda bllı bı tecrube yaparsın hemde kendı emegınle oldugu ıcın mutlu olursun Twisted Evil Twisted Evil

bu 25-35m hangi serveryaw Very Happy
bizde millet paso golad alıyo sitelerden 70m den başlıyo glaive veya herhangi bi 72+5 wepaon sunları soylemiyom bile 1.5 bil den aşşa paran varsa sun weaponu unut:D
L
LibLibi ⭐ 19y
72 spearim crt12 mag 80 % ayiptir söyLemesi ... 4 eLixirLe +4 oLdu ( steady kuLLandim )
yarin +5 deniyecem chin tombda ama Lucky Stone param yetmiyo Luckysiz deniyecem Mr. Green
saoL extra haCim extraokk
D
Dampyre ⭐ 19y
wind 2 yap lucky al be
lucky siz deneme extrabeer
L
LibLibi ⭐ 19y
lucky 8 M bende var 5 M simdi Razz
S
Eger Lagsız Bir Yer İsteyen olursa Thief Sehrini Önerebilirim Cok +5 Basıtım Orda
L
LibLibi ⭐ 19y
patLAdi .P
J

patLAdi .P

Bummmmm Very Happy
L
LibLibi ⭐ 19y
ama yine +4 yapti bi arkim ve dün gece bana sormadan +5 denemis ve oLmus extrabeer
S
SONBAHAR ⭐ 19y
100 tane weapon elix olsa luck ye felan gerek kalmazki Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: