geçirdim bi yanlışlık göremedim Confused
Extraloob'un Simyası [ +5 Basmanın Yöntemi ]
· 255 Yanıt · 60K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 13
Yanıtlar
lucky 5m demişsin, oysa ki lucky powder d8 kaç para hacım Laughing Twisted Evil Mr. Green
anladım hacım ben lucky stone dediğini sanıyodum Embarassed
Hotanın en kalabalık storage çevresinde 64 düz silaha arka arkaya 5 weapon elixir çaktım +5 oldu ne lucky var ne immortal. Mr. Green
Zaten bu işler lucky le immortal la steady le astral la olmaz kardeşim. Bala olur bal la:D Very Happy Very Happy
hotanda bankanın ilersindeki karenin içinde durdum 3-4 kerede +5 yaptim 72+5 oldu saygılar
64+5 68+5 60+5 48+5 38+5 42 SOS +7 basmışlığım var Persia'da. Astalsiz. Immortal alcaktım ama silahın üstünde immortal olanları aldım ben.
S
SansarSalvo
⭐ 19y
7 elixir ile hiç blue sız bi 64 speara (crit 10 mag 64 ) +7 bastım hiç yanmadı e ne diyim silahın balına bağlı bu işler belki o silah +9 a giderdi ama ben tırstım Neutral
R
RockmasteR
⭐ 19y
Hacı 100 elixir wepon derken ciddimisin???
100 wepon çok pahalı ya
hahad:DD:D:D:
100 wepon çok pahalı ya
hahad:DD:D:D:
GÜZEL PAYLAŞIM extrabeer Laughing
N
NephilimAngel
⭐ 19y
ben 100 tane elixser wepaon almak için kaç sene ugraşırım bilmiyorum
Oyunda en az 3000 oyuncu olduğunu düşünün,her birine günde en az 1 tane elixir düştüğünü düşünün,3000 tane elixir weapon arasından 100 tane bulmak zor değildir değil mi?
abi sen bizi iflas ettirecen yaff 100 tene elxr weapon üfff , tanesi 150 k olsa 100 tane si ne eder ; 1 , 2 , 3 .. üüüüffff çok yaff
ne gerek var be extra 100 ne weapona günde bir tane bassan muhtemelen 7 gün iine +5 in olur beah .. paylaşım için thx .. hakkat yaff nerden geldi aklına chimb thomb
ne gerek var be extra 100 ne weapona günde bir tane bassan muhtemelen 7 gün iine +5 in olur beah .. paylaşım için thx .. hakkat yaff nerden geldi aklına chimb thomb
lagsız olmasıyla ilk aklımıza gelen chin tomb dur Mr. Green
G
GriffinHeart
⭐ 19y
sagl kardeş işe yardı +6 ya kadar bastım Very Happy
dün gece youtube de izledim adam +10 silaha +11 basıyor bu ne casaret aklım almıyor ımmortal bile yok silahta, başka biri +9 silaha +10 basarken silahı patlatıyor şok oldum bana olsa oyunu bırakırım Mr. Green +9 neyine yetmiyorsa çok şanslı ve cesaretli olmak gerekir zor iş bana göre değil Mr. Green
K
kralsem856
⭐ 19y
guzelde 100 tane weapon Laughing biraz zorr
şimdi bu nla kesin +5 e geçiypmmu?:D
şimdi bu nla kesin +5 e geçiypmmu?:D
%75 Twisted Evil
+5 olunca bisey olmaz ki en az +7 72lwl silahın olcak fıstık gibi :?!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap