Herkes extraloob defterine anısı yazsın ileride okudukça zevk duyulucak birşey olucak bu.Yani anlıyıcagınız herkesin bir anısı olsun.
- Resim Silinmiş.
Saygılarımızla,
- Resim Silinmiş.
Saygılarımızla,
siteye ilk geldiğimde nickim metinozkaya idi.Ondan sonra bir kaç arkadaş üyeliğime girip saçma sapan şeyler yazmışlardı ve uyarı almıştım ondan sonra pw ve ıd mi değiştirtmiştim.Heaven_GFB olmuştu ondan sonra dnm mod olmak için baya çalıştım ondan sonra Mod oldum hadi bakalım Global Moderatör olmaya çalışayım Glob olmak içinde baya çalıştım ve oldum ondan sonra nickimi GodOfWar diye değiştirttim ve 3-4 paylaşım yaptıktan sonra durdum baya bir durdum 1-2 ay nerdeyse hiç siteyle alakam olmadı sadece gereksiz yere post attım ondan sonra Hancock diye değiştirttim nickimi ve arkadaşım şifreyi verdim ve 3 kişi şikayetçi oldu ve banlandım ondan sonra yeni üyelik aldım ve şuan devam ediyorum siteden kopmadım.
Saygılarımla MasterOfHorror
Bu siteye ben hiç üye olmadım. 😁 Arkadaşımın üyeliğini hackledim. Nickimi "JasonWalker" olarak değiştirttirdim jesuswan'a. xD Sonra aradan 3 ay geçti, sitenin ilk haber editörü oldum, 2 ay sonrasında moderatör oldum. 31 Ağustos akşamı (Yılbaşı akşamı) Global Moderator oldum. bu site benim için bağımlılık yarattı adeta... Sitedeki 1.Yılımı tamamladım sayılır. Umarım bir kaç sene daha buralarda kalırım. xD
Bu siteye ben hiç üye olmadım. 😁 Arkadaşımın üyeliğini hackledim. Nickimi "JasonWalker" olarak değiştirttirdim jesuswan'a. xD Sonra aradan 3 ay geçti, sitenin ilk haber editörü oldum, 2 ay sonrasında moderatör oldum. 31 Ağustos akşamı (Yılbaşı akşamı) Global Moderator oldum. bu site benim için bağımlılık yarattı adeta... Sitedeki 1.Yılımı tamamladım sayılır. Umarım bir kaç sene daha buralarda kalırım. xD
abi 31 ağustos yılbaşı gecesimi tarih değişiyo galiba 😆 😄 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap