Uwww halil abi süppo yazi olmus ^^
Tüm EXTRALOOB.COM Halkına!
· 84 Yanıt · 11K görüntüleme 0 okuyor
84 Yanıt
Tamamen Doğruluktan Yana Bir Yazı Olmuş.. ❤️ 😘
U
Unforgiven
⭐ 17y
Tamamen Doğruluktan Yana Bir Yazı Olmuş.. ❤️ 😘
Çok güzel ve anlamlı bir yazı olmuş özellikle bu dönemlerde çok lazımdı charı çalınan suç atıyordu umarım bu yazıyı okuduktan sonra gözleri açılır.Bu güzel yazı için teşekkür ederim Halil abi ❤️
Farkımız 🍺 ❤️
😎
Muhteşem bir yazı olmuş.
Hep beraber hep birlikte ; Nice başarılara ❤️ 😘
Hep beraber hep birlikte ; Nice başarılara ❤️ 😘
uuu müthiş bir topic olmuş çok teşekkürler hacım bende 2 söz edeyim, silkroad demek silkroadonline.net demektir ve ardından rev6.com gelir ve ardından extraloob.com gelir bunun artık başka bir açıklaması olmadığı gibi kendimizi göklerde falan görmekte değildir bu biz DÜNYANIN EN BÜYÜK SİLKROAD ONLİNE BİLGİ PAYLAŞIM SİTESİYİZ bu bağlamda bizler burada büyük özverilerle mücadele ederek sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz eğer sizlerde tüm eşinizi dostunuzu arkadaşınızı akrabanızı sitemize davet ederseniz bizlerle bu güzel ortamda olursanız çok seviniriz.
globalleşen şu dünyada Türk olarak hepimiz aynen devam edelim sitemizi dünyanın 1 numarası yapalım.
bu arada çok teşekkürler ❤️
globalleşen şu dünyada Türk olarak hepimiz aynen devam edelim sitemizi dünyanın 1 numarası yapalım.
bu arada çok teşekkürler ❤️
Maji'ye sonuna kadar katılıyorum.
Müthiş olmuş.
Müthiş olmuş.
Çok güzel ve anlamlı bir yazı olmuş özellikle bu dönemlerde çok lazımdı charı çalınan suç atıyordu umarım bu yazıyı okuduktan sonra gözleri açılır.Bu güzel yazı için teşekkür ederim Halil abi ❤️
+1 hele şu bir kaç kişinin tamamen taklidimiz olan sitelere gitmeside çok üzücü ama biz hep gücümüzegüc katmayı bildik 4ever EXTRALOOB
ExtraLoob <3
son bölümlerde sana destek veriyorum bende bundan kısa süre önce bir sitede moderatördüm ve moderatör odasındaki yazışmalarda o site hırsız o site ezik vb. gibi laflar ediliyordu fakat forumun bölümlerine girdiğimde paylaşımların 10 da 9 u extraloobdan alınmış..
umarım dünyanında 1 numaralı sro paylaşım sitesi oluruz(ki bence öyleyiz ^^)
son bölümlerde sana destek veriyorum bende bundan kısa süre önce bir sitede moderatördüm ve moderatör odasındaki yazışmalarda o site hırsız o site ezik vb. gibi laflar ediliyordu fakat forumun bölümlerine girdiğimde paylaşımların 10 da 9 u extraloobdan alınmış..
umarım dünyanında 1 numaralı sro paylaşım sitesi oluruz(ki bence öyleyiz ^^)
❤️ 😘
Bizi Kötülemeye çalışanların her biri biliyorki biz onlardan Kat ve Kat üstünüz. Zaten biz onlardan büyük bir site olmasaydık onlarda buraya gelip reklam yapmaya çalışmazdı..
Maji'ye sonsuz teşekkürler
Maji'ye sonsuz teşekkürler

Canın sıkıldığında muhabbetinin edeceğin eş dost,
Her türlü yeniliği yapan ilklerin yaşandığı bir site,
Sizler için en iyisini yapmaya çalışan yönetim kadrosu,
Silkroad ve onun yardımcı programları hakkında bir otorite
Taşlanan meyve ağacı,
.
.
.
extraloob.com çok şey demek. (:
Ps: Yazı için de ayrıca teşekkür ediyoruz maji'ye 10 numara olmuş. 💃
Her türlü yeniliği yapan ilklerin yaşandığı bir site,
Sizler için en iyisini yapmaya çalışan yönetim kadrosu,
Silkroad ve onun yardımcı programları hakkında bir otorite
Taşlanan meyve ağacı,
.
.
.
extraloob.com çok şey demek. (:
Ps: Yazı için de ayrıca teşekkür ediyoruz maji'ye 10 numara olmuş. 💃
Gerçek ten gzl bir topic açmışsın yazılanların hepsi Dogrudur bide konuyu okurken oyuna girdi ugurlu konu imiş 😄
Çok güzel Halil abi hepsini okudum. Piyasadaki neredeyse tüm Silkroad Siteleri aynı exl. İyiler daima taklit edilir. 😎
Special thx to Flexi😎 Aile sıcaklığı aile sıcaklığı diyoruz , abartmıyoruz. Bizi kötüleyenler , çamur atanlar şu ortamı bir kez görseler , sıcaklığı hissetseler bırakamazlar . Uzaktan kötüleyenler , çamur atanlar elbette ki bunları bilemez. Onlar hep orada , oldukları yerde kalacaklar 👋 . Biz ise önümüze bakacağız 😎
Ps : Maji'ye yazı için ayrıca teşekkürler 🙏
Ps : Maji'ye yazı için ayrıca teşekkürler 🙏
Farkımız 🍺 ❤️
Büyüksün Maji Büyüğüz kalmadı etrafta rakibimiz şuan dünyada 1 numara olma yolunda ilerliyoruz 👴
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap