Bendede sXe hata veriyor düzeltiyim hemen geliyom.
Yanlız kusura bakmayın 1 buçuk senedir oynamıyom kötü oynarsan kicklemeyin 😜 .
Extraloob Cs 1.6 Server (Online)
· 52 Yanıt · 5.5K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
ewt güzel olmus =)
Bende Sxe Yi Acıp Cs Ye Gırdıgım Zaman Sxe Hata Verıyor Bunun Sebebi Nedır ?
Patch i tekrar kurun. Olmazsa Counter Strike bölümüne bakıp sorununuzu giderebilirsin. 👍
Edit by Majestic
Adminlik ne işe yarıyor ki?
Bu serverda da banlandım. Neden banlandığımı bile bilmiyorum ama adminler süper tebrik etmek lazım... Platinum almış başını gidiyo. Adam daha /admin yazınca olan olayları bilmiyo sadece öğrenmişler amx_ban veyahut amxmodmenu bildikleri tek şey. Tebrik ediyorum adminleri bi de banlanma sebebimi öğrenirsem daha çok tebrik edicem. Oyundaki nickim de Sleepyy idi. Ve ayakta alkışlıyorum adminleri .
Bu serverda da banlandım. Neden banlandığımı bile bilmiyorum ama adminler süper tebrik etmek lazım... Platinum almış başını gidiyo. Adam daha /admin yazınca olan olayları bilmiyo sadece öğrenmişler amx_ban veyahut amxmodmenu bildikleri tek şey. Tebrik ediyorum adminleri bi de banlanma sebebimi öğrenirsem daha çok tebrik edicem. Oyundaki nickim de Sleepyy idi. Ve ayakta alkışlıyorum adminleri .
Servere hiç admin gelmiyor ki emin misin banlandığına.. 🤔 Birde ara sıra server gelmiyor acayip birşeyler oluyor bizim servere giriyorum başka bir servere kayıyor.. :?
Bütün sorunlar ve adminlik satışları hakkında bilgi edinmek isteyenler mailto:[email protected]
Servere hiç admin gelmiyor ki emin misin banlandığına.. 🤔 Birde ara sıra server gelmiyor acayip birşeyler oluyor bizim servere giriyorum başka bir servere kayıyor.. :?
Banned For 31 Min. yazısını yanlış okuyacak halim yok 🙏
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap