Icerige atla
Extraloob

Extraloob Cs 1.6 Server (Online)

· 52 Yanıt · 5.5K görüntüleme · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
I
ironEyE ⭐ 18y
Bendede sXe hata veriyor düzeltiyim hemen geliyom.
Yanlız kusura bakmayın 1 buçuk senedir oynamıyom kötü oynarsan kicklemeyin 😜 .
E
exotic ⭐ 18y
ewt güzel olmus =)
B
BoxeR ⭐ 18y
Bende Sxe Yi Acıp Cs Ye Gırdıgım Zaman Sxe Hata Verıyor Bunun Sebebi Nedır ?
S
Seppuku ⭐ 18y
Patch i tekrar kurun. Olmazsa Counter Strike bölümüne bakıp sorununuzu giderebilirsin. 👍
R
roze12345 ⭐ 18y
Edit by Majestic
L
Leader OP ⭐ 19y
Admin Satışları
Özel Maç Teklifleri
Klass Mod Satışları
mailto:[email protected] 😉
R
Rix!> ⭐ 18y
Adminlik ne işe yarıyor ki?
S
SymbioN ⭐ 19y
Bu serverda da banlandım. Neden banlandığımı bile bilmiyorum ama adminler süper tebrik etmek lazım... Platinum almış başını gidiyo. Adam daha /admin yazınca olan olayları bilmiyo sadece öğrenmişler amx_ban veyahut amxmodmenu bildikleri tek şey. Tebrik ediyorum adminleri bi de banlanma sebebimi öğrenirsem daha çok tebrik edicem. Oyundaki nickim de Sleepyy idi. Ve ayakta alkışlıyorum adminleri .
S
Seppuku ⭐ 18y
Bu serverda da banlandım. Neden banlandığımı bile bilmiyorum ama adminler süper tebrik etmek lazım... Platinum almış başını gidiyo. Adam daha /admin yazınca olan olayları bilmiyo sadece öğrenmişler amx_ban veyahut amxmodmenu bildikleri tek şey. Tebrik ediyorum adminleri bi de banlanma sebebimi öğrenirsem daha çok tebrik edicem. Oyundaki nickim de Sleepyy idi. Ve ayakta alkışlıyorum adminleri .

Servere hiç admin gelmiyor ki emin misin banlandığına.. 🤔 Birde ara sıra server gelmiyor acayip birşeyler oluyor bizim servere giriyorum başka bir servere kayıyor.. :?
L
Leader OP ⭐ 19y
Bütün sorunlar ve adminlik satışları hakkında bilgi edinmek isteyenler mailto:[email protected]
S
SymbioN ⭐ 19y

Servere hiç admin gelmiyor ki emin misin banlandığına.. 🤔 Birde ara sıra server gelmiyor acayip birşeyler oluyor bizim servere giriyorum başka bir servere kayıyor.. :?

Banned For 31 Min. yazısını yanlış okuyacak halim yok 🙏

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: