Hayırlı olsun.. 😄
Extraloob Cs 1.6 Server (Online)
· 52 Yanıt · 5.5K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
H
H@K@NCH3SS
⭐ 18y
Hayırlı olsun
Nick : Software`
hayırlı olsun
J
Journalist
⭐ 19y
ben girdim test ettim 😄
server güzel fakat 2 önerim olacak
serverda çok wall var bunların banlanması için admin sayısı hızla arttırılmalı + bir bölüm vardı baktım bölüme hiçbirşeye benzemiyor çıktım ismini bilemiyorum şimdi öğrenir yazarım buraya onun kaldırılmasını istiyorum 😈
server güzel fakat 2 önerim olacak
serverda çok wall var bunların banlanması için admin sayısı hızla arttırılmalı + bir bölüm vardı baktım bölüme hiçbirşeye benzemiyor çıktım ismini bilemiyorum şimdi öğrenir yazarım buraya onun kaldırılmasını istiyorum 😈
dediklerine katılıorm map ismi surf_green 😄
Fiyatlarımızı mailto:[email protected] a mesaj atarak öğrenebilirsiniz ...
A
airjordann
⭐ 18y
sxe yokmuS:S
server nedense bosaldı hemen xD

kesinlikle en kucuk bi şifre bile yoktur. no cfg...
H
H@K@NCH3SS
⭐ 18y
CS ne kadar kota yer?
Benim bu serverde admin olmam gerek.. Çok küfür var admin fazla yok.. Ayrıca wall gibi adamlar var.. 😄
😄 Kısmet olursa ben de alırım bir adminlik.
daha önce sölesenize ya xP hmn damlıyorm
Ben girdim oynadım Exl li olmayan çok kişi var 1000 kişiyle bi serverda zor oynanılıyor.. 🙏
Kafanıı kolluyosun kıçından kıçını kolluyosun kafadan vuruyolar.. 😁
Kafanıı kolluyosun kıçından kıçını kolluyosun kafadan vuruyolar.. 😁
hayda benden cd key istedi 🙄
hayırlı olsun diyorum şu CS işini devamlı yaptınız wallahi güzel iş haftaya bende gireceğim server'a ^^
girdiginde haber ver cs ögretiyim 😜 bu arada eski exl clanı hatırladım. ne günlerdi bea 🙄
yeni pc aldım kargodan gelsin kuruluma geçip muhtemelen 1 hafta sonra zıplamaya başlarım cs'de 😈 😁
B
Black Rain
⭐ 19y
hayırlı olsun diyorum şu CS işini devamlı yaptınız wallahi güzel iş haftaya bende gireceğim server'a ^^
girdiginde haber ver cs ögretiyim 😜 bu arada eski exl clanı hatırladım. ne günlerdi bea 🙄
yeni pc aldım kargodan gelsin kuruluma geçip muhtemelen 1 hafta sonra zıplamaya başlarım cs'de 😈 😁
Wayyyy sen cs bilirmiydin abi ya... Teke tek bir maç yapalımda bir Frag show yapam sana 😜
walla cs bilmem ama bir iki kere zıplamışlığım vardır ben daha ziyade bf2 üzerine uzmanlaşmışımdır bf2 de rakip tanımam ama cs2 basit oyun bana ters benim oyunumda mag'ler olacak b52'ler olacak tarih kokacak.
Ps : eminim bundan önceki hayatımda 1750lerde bir ingiliz aristokratıydım ve ressamdım 🤔
Ps : eminim bundan önceki hayatımda 1750lerde bir ingiliz aristokratıydım ve ressamdım 🤔
invalid cd key diyor napmam gerekli
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap