L Leader OP ⭐ 19y 17 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
P PhaetoN ⭐ 18y 17 yil once #2 hemen geliyorum 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leader OP ⭐ 19y 17 yil once #3 bekliyorum nick'im BitterSweet De_westwood dayız TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PhaetoN ⭐ 18y 17 yil once #4 fun maplar varmı ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Seppuku ⭐ 18y 17 yil once #5 Extraloob adına acıldıysa ben benimkini kapatıyorum ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leader OP ⭐ 19y 17 yil once #6 ilk normal açmıştım ama extraloob adına açmak daha mantıklı 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Seppuku ⭐ 18y 17 yil once #7 ilk normal açmıştım ama extraloob adına açmak daha mantıklı :PBenim için daha iyi. 😈 😆 😘 ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PhaetoN ⭐ 18y 17 yil once #8 çok fazla sxe wallı adam var bi girip temizlik yaparmısın şuan dust2 açık TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leader OP ⭐ 19y 17 yil once #9 nickleri ver sen bana TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rhea ⭐ 19y 17 yil once #10 Tamam harika birazdan damlarım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AAnGeLL ⭐ 18y 17 yil once #11 Bakarım Bi ARa TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M McCappy ⭐ 18y 17 yil once #12 clan maçları oluyor mu BitterSweet ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeRq3Le* ⭐ 18y 17 yil once #13 Bende geliyorummmmmm.. 😄 İhihi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Truth ⭐ 18y 17 yil once #14 Geleceğim. 👴 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Windy ⭐ 19y 17 yil once #15 hayırlı olsun, ah Tp'li günleri özledim cs de 🎭 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Mopneet ⭐ 18y 17 yil once #16 Progaming online i m Bortecin3 Blackking 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Journalist ⭐ 19y 17 yil once #17 Hayırlı Olsun. 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E ensar0000 ⭐ 17y 17 yil once #18 admin arıyo musunuz?? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeRq3Le* ⭐ 18y 17 yil once #19 SePPuKu orda admin mi acep? Fiyatlar ucuzsa bende alabilirim. 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #20 hayırlı olsun diyorum şu CS işini devamlı yaptınız wallahi güzel iş haftaya bende gireceğim server'a ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil