evet arkadaşlar biz bir aileyiz oyunda da bu şekilde olsun tek guıld altında toplanalım ve en güçlüsü biz olalım fikrime katılanlar görüşleriniz yazssın....
tşk
extraloob ailesi olarak tek guıld de birleşelim
· 51 Yanıt · 16K görüntüleme 0 okuyor Sabitlenen
51 Yanıt
hangi serverde ve nasıl benim eldoradoda guildim var serverde olanlar buyursun gelsin extraloob ailesi olarak ev sahipliği yapmaya hazırım extraokk
bu konu hangi bölüme açılmış???????????????????????????????????????
hangi serverde ve nasıl benim eldoradoda guildim var serverde olanlar buyursun gelsin extraloob ailesi olarak ev sahipliği yapmaya hazırım extraokk
bu fikir aslına bakılırsa gayet güzel olması gereken bir düşünce.
oTToMaN_TuRK olarak sizleri aramızda görmek isteriz.
sen mastermısın??
sen mastermısın??
evet
K
kahpehayat
⭐ 19y
evet tek bir guıld olarak birleşmek daha mantıklı başarılar..
bu kadarmıyız başka herada olan yok mu??
yönetim uyuma Twisted Evil
yönetim uyuma Twisted Evil
Hera'da toplanacaksanız bence bosp'un önderliğinde NoWayOut adı altında toplanın isim ve etiket her zaman büyük iş yapar Cool
bizim guıldın ismini çalımışlar Evil or Very Mad geç kaldık yeni bir isim buluruz yeterki birlik olsun
Hera'da toplanacaksanız bence bosp'un önderliğinde NoWayOut adı altında toplanın isim ve etiket her zaman büyük iş yapar Cool
T
TripMaster
⭐ 19y
galiba o guildin master ı Captain insanlar neden kendi olamıyor ki -.-
heracılar nerede Twisted Evil
T
TripMaster
⭐ 19y
Bizim guilde gelmek isterseniz buyurun geçen gün janganda guild savaşı vardı manyanglarda kasan adam guilde girmek istedi onu bile aldık lvl sorun değil yani isterseniz guildde de gelebilirsiniz, uniona da extraokk
geldim topic e hehehee Cool
Burdayız.. Cool Twisted Evil
beyler eldoradodan katılmak isteyen varsa guildimle ev sahipliği yapmaya hazırım gelmek isteyen arkadaşlar bana ö.m atsın serverdeki charlarının ismini yazsınlar tam olarak ben onlara pm atarım veya onlar bana pm atabilirler murat75 ismine extraokk
beyler eldoradodan katılmak isteyen varsa guildimle ev sahipliği yapmaya hazırım gelmek isteyen arkadaşlar bana ö.m atsın serverdeki charlarının ismini yazsınlar tam olarak ben onlara pm atarım veya onlar bana pm atabilirler murat75 ismine extraokk
ya arkadaşım biz ne diyoruz sen ne diyosun.
Elderado nereeee Hera nere ? popcorn
Hera serveri bölümünde olduğunu ne zaman farkedeceksin onu çok merak ettim Laughing
ya arkadaşım biz ne diyoruz sen ne diyosun.
Elderado nereeee Hera nere ? popcorn
Hera serveri bölümünde olduğunu ne zaman farkedeceksin onu çok merak ettim Laughing
harbi ya fark etmemiş arkadas sanırım Wink
Bende Herada başlayabilirim bazı aksilikler yüzünden ertelemek zorunda kaldm Confused
Ama Gerçekten o eski sağlam guildlerden biri kurulacaksa ben warım Cool
Bende Herada başlayabilirim bazı aksilikler yüzünden ertelemek zorunda kaldm Confused
zaten kurulmus guildle varken tekrar kurmaya kalkmanın mantıgı yok bence.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap