Icerige atla
Extraloob

extraloob ailesi olarak tek guıld de birleşelim

· 51 Yanıt · 16K görüntüleme Sabitlenen
BOSPHORUS
BOSPHORUS OP ⭐ 19y
evet arkadaşlar biz bir aileyiz oyunda da bu şekilde olsun tek guıld altında toplanalım ve en güçlüsü biz olalım fikrime katılanlar görüşleriniz yazssın....

tşk
51 Yanıt
M
murat75 ⭐ 19y
hangi serverde ve nasıl benim eldoradoda guildim var serverde olanlar buyursun gelsin extraloob ailesi olarak ev sahipliği yapmaya hazırım extraokk
BOSPHORUS
BOSPHORUS OP ⭐ 19y
bu konu hangi bölüme açılmış???????????????????????????????????????

hangi serverde ve nasıl benim eldoradoda guildim var serverde olanlar buyursun gelsin extraloob ailesi olarak ev sahipliği yapmaya hazırım extraokk
D
DoNJuaN ⭐ 19y
bu fikir aslına bakılırsa gayet güzel olması gereken bir düşünce.
oTToMaN_TuRK olarak sizleri aramızda görmek isteriz.
BOSPHORUS
BOSPHORUS OP ⭐ 19y
sen mastermısın??

D
DoNJuaN ⭐ 19y

sen mastermısın??

evet
K
kahpehayat ⭐ 19y
evet tek bir guıld olarak birleşmek daha mantıklı başarılar..
BOSPHORUS
BOSPHORUS OP ⭐ 19y
bu kadarmıyız başka herada olan yok mu??

yönetim uyuma Twisted Evil
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Hera'da toplanacaksanız bence bosp'un önderliğinde NoWayOut adı altında toplanın isim ve etiket her zaman büyük iş yapar Cool
BOSPHORUS
BOSPHORUS OP ⭐ 19y
bizim guıldın ismini çalımışlar Evil or Very Mad geç kaldık yeni bir isim buluruz yeterki birlik olsun

Hera'da toplanacaksanız bence bosp'un önderliğinde NoWayOut adı altında toplanın isim ve etiket her zaman büyük iş yapar Cool
T
TripMaster ⭐ 19y
galiba o guildin master ı Captain insanlar neden kendi olamıyor ki -.-
BOSPHORUS
BOSPHORUS OP ⭐ 19y
heracılar nerede Twisted Evil
T
TripMaster ⭐ 19y
Bizim guilde gelmek isterseniz buyurun geçen gün janganda guild savaşı vardı manyanglarda kasan adam guilde girmek istedi onu bile aldık lvl sorun değil yani isterseniz guildde de gelebilirsiniz, uniona da extraokk
M
Morwena ⭐ 19y
geldim topic e hehehee Cool
C
Caprice ⭐ 19y
Burdayız.. Cool Twisted Evil
M
murat75 ⭐ 19y
beyler eldoradodan katılmak isteyen varsa guildimle ev sahipliği yapmaya hazırım gelmek isteyen arkadaşlar bana ö.m atsın serverdeki charlarının ismini yazsınlar tam olarak ben onlara pm atarım veya onlar bana pm atabilirler murat75 ismine extraokk
X
Xanthos ⭐ 19y

beyler eldoradodan katılmak isteyen varsa guildimle ev sahipliği yapmaya hazırım gelmek isteyen arkadaşlar bana ö.m atsın serverdeki charlarının ismini yazsınlar tam olarak ben onlara pm atarım veya onlar bana pm atabilirler murat75 ismine extraokk

ya arkadaşım biz ne diyoruz sen ne diyosun.
Elderado nereeee Hera nere ? popcorn

Hera serveri bölümünde olduğunu ne zaman farkedeceksin onu çok merak ettim Laughing
D
DoNJuaN ⭐ 19y

ya arkadaşım biz ne diyoruz sen ne diyosun.
Elderado nereeee Hera nere ? popcorn

Hera serveri bölümünde olduğunu ne zaman farkedeceksin onu çok merak ettim Laughing

harbi ya fark etmemiş arkadas sanırım Wink
B
BøBa ⭐ 19y
Bende Herada başlayabilirim bazı aksilikler yüzünden ertelemek zorunda kaldm Confused

Ama Gerçekten o eski sağlam guildlerden biri kurulacaksa ben warım Cool
D
DoNJuaN ⭐ 19y

Bende Herada başlayabilirim bazı aksilikler yüzünden ertelemek zorunda kaldm Confused

Ama Gerçekten o eski sağlam guildlerden biri kurulacaksa ben warım Cool

zaten kurulmus guildle varken tekrar kurmaya kalkmanın mantıgı yok bence.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: