Icerige atla
Extraloob

extraloob

· 22 Yanıt · 2.8K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Net aleminin en kaliteli ve en karizmatik ailesi haa ayrıca hepsi birer silkroad fanatiği.
22 Yanıt
M
MoonLife ⭐ 19y
extraloob türkiyenin en iyi silkroad paylasım sitesine sahip harika bir programmerdir 😈
E
Espio ⭐ 19y
Kurulduğu ilk andan beri kalitesiyle dikkat, yönetimi olsun üyesi olsun ;gerçekten mükemmel insanlardan oluşan bir sitenin ötesindeki oluşum, platform
Oyun bahçemiz...
T
Tarantella ⭐ 19y
kendini bilmez ve hayatın rutinligine kendini kaptırmış insanların rahatça zaman geçirebilecegi forum..diger kolpa silkroad forumlarına benzememesinin yegane sebebi içindeki sevimli üyelerin sıcak mı sıcak sohbetleri..
P
Prada ⭐ 19y
No dc ararken gördüğüm, Ooo burası sağlammış, program çokmuş diyip sömürmeye başladığım ( 🎅 ) sonra güzel vakit geçirdiğimi anladığım, daha sonrada güzel arkadaşlıklar edindiğim yardım isteyenlere yardım ettiğim artık bi aile gibi gördüğüm eşsiz forum..

Bu kadar kişiyi bir araya getirip , sürekli yeniliklerle foruma renk katan bu ortamı hazırlayan başta extraloob ve ona destek olanlara hepimizin bi teşekkür borcu var sanırım ?!!!!!!!
S
SiYaHCıM ⭐ 19y
extraloob 2 ye ayrılır.
L
Liu ⭐ 19y
bir arkadaşımın tavsiye üzerni geldiğim ve hala kopamadığım fanatiği oldum büyük bir aile ortamı sağlıyan belli kurallar içinde sıkılmadan eğlenebildiğim bir forum sitesi clasiği 🎅
W
site:tüm silkroad siteleriin örnek almaya çalıştığı türkiyenin en paylaşımcı forumudur.
extraloob (admin:D):forumun ,abisi,kurucusu en yararlı kişisidir.forumu bir tutan yegane bir insandır.
Q
Quensis ⭐ 19y
Kapalı kaldığı zaman sürecinde bilgisayarın başına geçip de ne yapacağımı bilemememi sağlayan,geri kalan zamanlar günümün en az 2 saatini ayırdığım adeta 2.Evim.

Bize bu olanağı sunduğu için başta extraloob'a ve daha sonra sitenin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim.
X
XER0 ⭐ 19y
O_o

Bir sürü çakması bulunan, Dünyanın en iyi Silkroad paylaşım sitesi. Ayrıca hiçbir yerde bulunmayacak bir aile ortamına sahiptir ^_^
N
sadece oyun muhabbetinin geçmediği kişisel paylaşımların özgürce olduğu(istisnalar dışında) kendisine bağımlı kıldıran bir site..
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
UP 😜
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
Çok saçma gelicem ama benim için sagopa kajmerden farksız bir kişi. Sago dinlerken çoğu zaman avatardaki resmi gözümün önüne gelir,resmi gördükcede sago dinleyesim gelir 😜
Yaptıklarını her zaman örnek almışımdır. Ben çok yol ayrımı yaşadım. Tercihlerimde fikirleri ve düşünceleri hep öncülük olmuştur. Karşılıklı sohbetlerde insana inanılmaz özgüven duygusu hissettiren, gaz veren 😜 yapıya sahip bir kişiliktir ❤️

PS:Bu metni yazmak 25dk mı aldı. Bırakıyorum sözlük yazarlığını 😜 😁
D
destiny ⭐ 18y
Kültürlü , araştırmacı işini bilen işini kaliteli yapan sayın adminimiz..

Ps: Bu forumda ingilizce'yi onunla konuşurken en zevk aldığım kişi 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Kültürlü , araştırmacı işini bilen işini kaliteli yapan sayın adminimiz..

Ps: Bu forumda ingilizce'yi onunla konuşurken en zevk aldığım kişi :P

soo what u think about me honey 😜
D
destiny ⭐ 18y
I think you are the future of me / well educated,loves sex, and alcoholic. 😎
M
Mirage ⭐ 19y
Sıradan bir forumdan çok aile olan en büyük platform.
K
Kobe ⭐ 19y
En başta süper ss'ler bulduğum daha sonra güzel bilgiler bulduğum daha sonra güzel bir aile olduğunu anladığım ve şuan her mozilla firefox'u açtığımda sağ üst köşeye tıklayıp açtığım site.
.NET
.NET ⭐ 19y
Sonu gelmeyecek olan bir bağ..
[F New]Solo Gitarist
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
Dipsiz bir kuyu gibidir extraloob sonu yoktur.
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: