Icerige atla
Extraloob

Evlenilecek kızlar ayrı, eğlenilecek kızlar ayrı mıdır?

· 23 Yanıt · 4.3K görüntüleme
C
CosmicGate OP ⭐ 16y
Yorumlarınızı alıyım 😊
23 Yanıt
A
Afgan ⭐ 17y
Bence ikiside aynıdır değişen birşey yok
Yani doğal olarak eğlenilen bir kızın evlenmeyede hakkı olduğunu düşünüyorum ben 🍿
C
Cryolite ⭐ 19y
kesinlikle farklılar, nokta 😜
_
Hiç çayla ayran içilir mi ?
N
N73 ⭐ 15y
Kesinlikle farklıdır ..
C
evlendiğin kızla eğlenmesi daha güzeldir 😄
C
Cryolite ⭐ 19y
evlendiğin kızla eğlenmesi daha güzeldir :D

😁
The47
The47 ⭐ 18y
farklıdır
R
RoqA ⭐ 17y
evlendiğin kızla eğlenmesi daha güzeldir :D

nokta, bitti. 😁
T
The Black ⭐ 16y
"Kız olsun yeter, Nefes alsın yeter"
Burhan Altintop 😆
Kültürümüze göre farklilar bence.
_
_Kriptex_ ⭐ 15y
Kesinlikle farklıdır ama, kız evlenmeden once evlenilcek kız kategorisindeymiş gibi davranıp evlendikten sonra tam tersi biri çıkarsa ne olucak summer2: Bu tur durumları hayatımızdan kesitlerle çevreden duymuyor değiliz zaten az bir ihtimalde olsa ( Bkz. %10 ) gibi yinede var ama siz bu %10 kesime denk gelmişseniz zaten mutlaka bir sebebi vardır ☕
L
LegendLess ⭐ 18y
Önceleri aynıdır derdim öyle şey mi olur yaşam tecrübeleri çok ama çok farklı dedirtiyor ikiside anne babanın evladı olmasına ragmen k.bakmayın fark var Ancak şunuda belirtiyorum nasıl yaşamıssan hayatı sana onun gibisi denk gelsin !
S
SirGLooMy ⭐ 15y
kesinlikle farklıdır
nedeni açıklamak isterdim...
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Hayır ayrı değildir.Evleneceğin bir ömür geçireceğin insan eğlenmeyide bilmeli diye düşünüyorum.Fakat eğlenceden ne kastettiğinede bağlı,benim görüşüm budur.
S
SirGLooMy ⭐ 15y
Hayır ayrı değildir.Evleneceğin bir ömür geçireceğin insan eğlenmeyide bilmeli diye düşünüyorum.Fakat eğlenceden ne kastettiğinede bağlı,benim görüşüm budur.

sana sormak isterim birlikte bir ömür geçireceğin kızın kaşar olması eğlenmesini bilmesi anlamınamı geliyor
her insan eğlenmeyi bilir kimisi bunu bir kişi yapar kimisi 100lercesiyle aradaki tek ve net fark budur
Galliport
Galliport ⭐ 16y

sana sormak isterim birlikte bir ömür geçireceğin kızın kaşar olması eğlenmesini bilmesi anlamınamı geliyor
her insan eğlenmeyi bilir kimisi bunu bir kişi yapar kimisi 100lercesiyle aradaki tek ve net fark budur

Dikkatli okursan sevinirim ben sevdiğim eğleneceğim insan çılgın olsun yırtık olsun dedim mi ? Evlenilecek insanlarda eğlenmeyi bilirler.Ama bazı insanlar vardır ki eğlenmek nedir bilmezler.Sonuç olarak evleneceğim insanda eğlenmeyi bilmeli yeri gelir dans ederiz yeri gelir seyahat ederiz.Umarım sana görüşümü daha açık anlatabilmişimdir. 👍
_
_Kriptex_ ⭐ 15y

+1 Nokta ☕
H
hanry006 ⭐ 16y
Hiç çayla ayran içilir mi ?

🍺
K
Kamara_ ⭐ 15y
Kesinlikle farklıdır ama, kız evlenmeden once evlenilcek kız kategorisindeymiş gibi davranıp evlendikten sonra tam tersi biri çıkarsa ne olucak summer2: Bu tur durumları hayatımızdan kesitlerle çevreden duymuyor değiliz zaten az bir ihtimalde olsa ( Bkz. %10 ) gibi yinede var ama siz bu %10 kesime denk gelmişseniz zaten mutlaka bir sebebi vardır ☕

doktor konuştu
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
kesinlikle farklıdır
nedeni açıklamak isterdim...

+1

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: