Lise 2 konularından 2.Dünya Savaşı'nda hocanın bana verdiği ödev olan nazizim ve adolf hitler konularını araştırırken internette ve çeşitli kitaplarda çeşitli yorumlarla karşılaştım.Kimi kitap ve sitede bir soykırımdır , kimi kitap ve sitede aşırı ırkçılıktır , kimi kitap ve sitede ise nazizim hristiyanlığa bağlı özerk bir dindir düşüncelerini gördüm. İzlediğim bir belgeselde yahudi derisinden abajür gibi eşyalar yapıldığını duydum fakat okudugum bir kitapta ise adolf hitlerin yahudi oldugu ve babannesi bir temizlikçi iken ona tecavüz edilerek babasının dünyaya geldigi iddaa ediliyor ve buna olan kininden dolayı yahudileri katlettigi söyleniyor ve hatta işgal sırasında babaannesin mezarının bulundugu şehri tanklar ile yerle bir ettiği söyleniyor.
Özet olarak o kadar cok şey okudum ki kafam allak bullak oldu ve olayın gerçeğini hakikaten cok merak ettim.olay din siyasi konulara sapmadan herkes yorumunu ve bildiklerini söylerse sevinirim.şimdiden teşekkürler
Özet olarak o kadar cok şey okudum ki kafam allak bullak oldu ve olayın gerçeğini hakikaten cok merak ettim.olay din siyasi konulara sapmadan herkes yorumunu ve bildiklerini söylerse sevinirim.şimdiden teşekkürler