Icerige atla
Extraloob

evet arkadaslar saat 09:15

· 6 Yanıt · 1.4K görüntüleme
T
tan OP ⭐ 19y
09:15 saat arasında bı lag oldu ve bnım pot basmamaya basladı yanımdakı botlar teker teker oldu ve bende oldum sonra bıraz yerde yattı bot sonra ısınladı kendını sehre iksirlerini aldı cawe gıdıyodu bıde ne gorum bole bıseyı 2. defa gordum vlalah herculesın ılk acıldıgı gundu herkez bı yere kosuuyo sankı yarıs var gıbı demınde aynı sey oldu butun botlar ıksırlerını almıs kasma yerıne gıdıyolar goruntuler manyak bakın arkadaslar Very Happy
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
arkadasalr benım hosuma gıttı bu goruntuler ıns sıznde gıder ama exp de kaybettım guzl oldu bu goruntulerı gorunce serverın ılk acıldıgı gun gıbı geldı Very Happy
6 Yanıt
D
dR.NooB ⭐ 19y
Pek ilginç olduğunu sanmıorum sonucta hergün bir yere koşan oyunucu görüroruz Wink

Bize cook cooook daha cooook iLginc resimler lazım Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Örn; 1 saat aralıksız resime baka kalıcağımız bir resim extraokk :?!!! extrabeer
D
DaWixed ⭐ 19y

Pek ilginç olduğunu sanmıorum sonucta hergün bir yere koşan oyunucu görüroruz Wink

Bize cook cooook daha cooook iLginc resimler lazım Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Örn; 1 saat aralıksız resime baka kalıcağımız bir resim extraokk :?!!! extrabeer

Öyle bi resim bulda bizde bakalım o zaman.
Bütün resimlere eliştirilerin pek iyi sayılmaz.
Koy o zaman bi resimde bakalm bizde Wink
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
güzel bir topic ve bir o kadar güzel ss ler teşekkürler Wink
D
dR.NooB ⭐ 19y

Öyle bi resim bulda bizde bakalım o zaman.
Bütün resimlere eliştirilerin pek iyi sayılmaz.
Koy o zaman bi resimde bakalm bizde Wink

Saten Öyle bir resim kolay kolay kolay bulunmaz Wink
Resimler ilgimi cekmedi ve bence elınde ıddalı resımlerı olanlar topıc acmalı her bı olay sonrası bı resım cekıp topıc acarsak sacmalık olur bence ama O anki hevesle herkes acıo Neutral
Ayrıca söyledım sekılde ılgınc bır resım bulmaya calısıoyrum ! Bulsam koyarım ! ki oyle resımler kolay bulunsa ben deıl herkes koyar..Mesela DampyrE nin actıgı topıcdekı( Deveye bakın xD ve Burda Kac kişi war ) Resımler cok ılgınc extrabeer Şahsen cok hoşuma gıttı : ) Öyle resımler dıorum işte

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: