satan arkadaş bana burdan veya tr serverından "Xaldin" nicki hesabıma ulaşabilir. Seviliyorsunuz ❤️
Eu West plat 3 ve üstü hesap aranıyor.
· 16 Yanıt · 4.8K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
hemen satalim, çok yüklü miktarda limited skinli, 1500 winli plat 3 :d site içinden pm ile teklif sunabilirsin facebook linkini gönderirsen daha rahat ulaşırız
18 şampiyon hariç bütün şampiyonlar mevcut.Platin 4 80 puan(istersen diamond yapabilirim).100+ skin , sezon 2 altın icon ve altın takım iconu sezon 3 plat ikonu, 30k ip , 20 sayfa runes ve gerekli bütün runeler mevcut.Almayı düşünürsen burdan mesaj atabilirsin 😊
satışımı baltalamasana fghfgjfoçwankortrdjgdfd
fiyatta söyleseniz tadından yenmez hani 😊
fiyat offer ya :Sss
400 istiorm
400 ne 😄 😄
rp
ne olabilir .s
afyon dinarı
kuruş
Bu mesaj Phaldor rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cevap gelmeyince yazmış fiyatı hemen kanserli herif .d.d.d
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
400 istiorm
Cevap gelmeyince yazmış fiyatı hemen kanserli herif .d.d.d
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
yok japon yeni
Bu arada o hesabının bana 3lig+58lp, 2 kutu, 840rp borcu var. Hesabı satın alırken bunları dikkate alırsan sevinirim.

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
bu westde ki hesap kanki, çok değerli bi hesap çok para harcanmış çok winli yüksek elolu severim :d
@mirage
yazacam tabiki :dd
bu arada burda güzel bi hususdan bahsetmişim nie görmediniz :d 83035633 sick1 whiteangel ashamed0003 scared1 summer1: summer5: daral: nese: cool2: pray: sin: 🎅 🎅
Bu arada o hesabının bana 3lig+58lp, 2 kutu, 840rp borcu var. Hesabı satın alırken bunları dikkate alırsan sevinirim.
bu westde ki hesap kanki, çok değerli bi hesap çok para harcanmış çok winli yüksek elolu severim :d
@mirage
yazacam tabiki :dd
satışımı baltalamasana fghfgjfoçwankortrdjgdfd
bu arada burda güzel bi hususdan bahsetmişim nie görmediniz :d 83035633 sick1 whiteangel ashamed0003 scared1 summer1: summer5: daral: nese: cool2: pray: sin: 🎅 🎅
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap