Icerige atla
Extraloob

Eu West plat 3 ve üstü hesap aranıyor.

· 16 Yanıt · 4.8K görüntüleme
M
Mojito OP ⭐ 18y
satan arkadaş bana burdan veya tr serverından "Xaldin" nicki hesabıma ulaşabilir. Seviliyorsunuz ❤️
16 Yanıt
S
seskes ⭐ 19y
hemen satalim, çok yüklü miktarda limited skinli, 1500 winli plat 3 :d site içinden pm ile teklif sunabilirsin facebook linkini gönderirsen daha rahat ulaşırız
W
wankort ⭐ 17y
18 şampiyon hariç bütün şampiyonlar mevcut.Platin 4 80 puan(istersen diamond yapabilirim).100+ skin , sezon 2 altın icon ve altın takım iconu sezon 3 plat ikonu, 30k ip , 20 sayfa runes ve gerekli bütün runeler mevcut.Almayı düşünürsen burdan mesaj atabilirsin 😊
S
seskes ⭐ 19y
satışımı baltalamasana fghfgjfoçwankortrdjgdfd
M
Mojito OP ⭐ 18y
fiyatta söyleseniz tadından yenmez hani 😊
S
seskes ⭐ 19y
fiyat offer ya :Sss
S
seskes ⭐ 19y
400 istiorm
M
Mojito OP ⭐ 18y
400 ne 😄 😄
R
RoqA ⭐ 17y
rp
S
seskes ⭐ 19y
ne olabilir .s
M
Mojito OP ⭐ 18y
afyon dinarı
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
kuruş
M
Mirage ⭐ 19y
Bu mesaj Phaldor rumuzlu uyeden alinti yapildi
400 istiorm

Cevap gelmeyince yazmış fiyatı hemen kanserli herif .d.d.d

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
R
RoqA ⭐ 17y
yok japon yeni
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bu arada o hesabının bana 3lig+58lp, 2 kutu, 840rp borcu var. Hesabı satın alırken bunları dikkate alırsan sevinirim.
S
seskes ⭐ 19y
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu arada o hesabının bana 3lig+58lp, 2 kutu, 840rp borcu var. Hesabı satın alırken bunları dikkate alırsan sevinirim.

bu westde ki hesap kanki, çok değerli bi hesap çok para harcanmış çok winli yüksek elolu severim :d

@mirage
yazacam tabiki :dd

Bu mesaj Phaldor rumuzlu uyeden alinti yapildi
satışımı baltalamasana fghfgjfoçwankortrdjgdfd

bu arada burda güzel bi hususdan bahsetmişim nie görmediniz :d 83035633 sick1 whiteangel ashamed0003 scared1 summer1: summer5: daral: nese: cool2: pray: sin: 🎅 🎅

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: