Artık zaman ayıramadığım için eu west serverindeki accountumu satma kararı aldım.Şuan eu west serverinde gold 3 ligindedir.Alıp türkiyeye geçirirseniz benim geçirmeden önceki liginden yani plat 5'den devam eder.9 sayfa rune page vardır.Geçen sezondan kalma gold çerçevesi vardır.Geri kalan ss'ler aşağıda mevcuttur unuttuğum 3-5 skin daha olabilir.Bu sabah karmanın skininide aldım onu eklemeye üşendim.Güven konusunda problem yaşayanlar için siteden birçok kefil gösterebilirim veya bursa'ya gelme şansları var ise eldende satabilirim.
Accounta şuan 3647 rp vardır skt 1 paketini alabilirim veya alıcak arkadaş başka birşey için harcayacaksa bırakabilirimde gold 2 olacak yakında./Güncel
Arkadaşlar yarından sonra internete giremeyeceğim malesef bi süre account fiyatı 250 tldir pazarlık yoktur malesef skinler+ accountaki rp bile o paranın 2katı farkettiğiniz üzere.Telefon numaram 0539 928 85 64 lütfen gerçekten alacak arkadaşlar rahatsız etsin bitek mesaj atarsanız yada çaldırırsanız dönerim size geri iyi forumlar herkese.