Icerige atla
Extraloob

Eu west serveri Gold 3 Tr Serveri Plat 5 account satılık

· 9 Yanıt · 2.7K görüntüleme
E
Extrowe OP ⭐ 16y
Artık zaman ayıramadığım için eu west serverindeki accountumu satma kararı aldım.Şuan eu west serverinde gold 3 ligindedir.Alıp türkiyeye geçirirseniz benim geçirmeden önceki liginden yani plat 5'den devam eder.9 sayfa rune page vardır.Geçen sezondan kalma gold çerçevesi vardır.Geri kalan ss'ler aşağıda mevcuttur unuttuğum 3-5 skin daha olabilir.Bu sabah karmanın skininide aldım onu eklemeye üşendim.Güven konusunda problem yaşayanlar için siteden birçok kefil gösterebilirim veya bursa'ya gelme şansları var ise eldende satabilirim.

9 Yanıt
E
Extrowe OP ⭐ 16y
güncel
M
Miklagaard ⭐ 13y
ne kadar
E
Extrowe OP ⭐ 16y
Accounta şuan 3647 rp vardır skt 1 paketini alabilirim veya alıcak arkadaş başka birşey için harcayacaksa bırakabilirimde gold 2 olacak yakında./Güncel
E
Extrowe OP ⭐ 16y
Arkadaşlar yarından sonra internete giremeyeceğim malesef bi süre account fiyatı 250 tldir pazarlık yoktur malesef skinler+ accountaki rp bile o paranın 2katı farkettiğiniz üzere.Telefon numaram 0539 928 85 64 lütfen gerçekten alacak arkadaşlar rahatsız etsin bitek mesaj atarsanız yada çaldırırsanız dönerim size geri iyi forumlar herkese.
E
Extrowe OP ⭐ 16y
Güncel account seridedir şuan.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
E
Extrowe OP ⭐ 16y
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
200 rahat eder 250 ye de satılabilir hayırlı satışlar.
E
Extrowe OP ⭐ 16y
Account satılmıştır hayırlı olsun.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: