Icerige atla
Extraloob

Eu Questlerinin ex leri neden az ?

· 9 Yanıt · 2.0K görüntüleme
L
Lord_Shadow OP ⭐ 19y
Bu eu questlerde ki verilen exler chinse görevlerine göre neden bu kadar düşük yaf yanı lvl deki aynı görevler chinsede 150 k ex veriyor eu da 42 k hatta bazan daha az niye bu kadar az bu exler acaba ?
9 Yanıt
H
Heisenberg ⭐ 19y
Evt öyle bi gıcık durum var.-.- Bin dereden su getirtip üstüne exp vermediği zaman çok kıl oluodum eu görevlerine...
Sebep olarak benim düşüncem; Eu çarlar pt ile kasmaya yönelik buildler olduğu için(her ne kadar botla kassakta xD) görev expine gerek duymamış olabilirler 😜
L
LostPower ⭐ 18y
Evt öyle bi gıcık durum var.-.- Bin dereden su getirtip üstüne exp vermediği zaman çok kıl oluodum eu görevlerine...
Sebep olarak benim düşüncem; Eu çarlar pt ile kasmaya yönelik buildler olduğu için(her ne kadar botla kassakta xD) görev expine gerek duymamış olabilirler :P

katılıyorum ayrıca akademilerde sun sos som eu silahlar yok ndn bi oldunu düşünsenize eu lar ch lere neler yapar 🕵️ 😄
L
Lord_Shadow OP ⭐ 19y
şaçmalık bence onun için gidip chinse görevleri yapıyorum bu sefer de paso ch itemleri düşüyor 2 3 tane ch sos düştü görevleri yaparken
I
Inception ⭐ 18y
Sebep olarak benim düşüncem; Eu çarlar pt ile kasmaya yönelik buildler olduğu için(her ne kadar botla kassakta xD) görev expine gerek duymamış olabilirler :P

katılıyorum ayrıca akademilerde sun sos som eu silahlar yok ndn bi oldunu düşünsenize eu lar ch lere neler yapar 🕵️ :D

ch'leri o kadar hafife alma bence zaten ordaki silahları kullanan adam bence çok zor bulunuyor. 😎
I
Inception ⭐ 18y
Exp'in az gelmesinin sebebi görevlerin kısa sürmesi.Kolay görevler olmasıdır bence. 😗
M
Milano ⭐ 18y
Exp'in az gelmesinin sebebi görevlerin kısa sürmesi.Kolay görevler olmasıdır bence. 😗

Katılıyorum arkadaşa....
M
MainMagic ⭐ 18y

Katılıyorum arkadaşa....

öyle kolay sanmayın.Görevler hem kolay çıkmıyo hem de çok uğraştırıyo.görev poşeti toplıycan bilmem hungry blood onqlara gitcem yetmycek toplacam aynı yer git sağa tıkla tekrar-tekrar.Ama tüm unqe çıkartma görevleri avrupada.Cerberus,Captan Ivy, Goria
M
mrtcnt ⭐ 18y

katılıyorum ayrıca akademilerde sun sos som eu silahlar yok ndn bi oldunu düşünsenize eu lar ch lere neler yapar 🕵️ :D

ch'leri o kadar hafife alma bence zaten ordaki silahları kullanan adam bence çok zor bulunuyor. 8)

akademide istedii kadar sun olsun ister eu ister ch 9d yok ama 😢 😢

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: