Erkekte küpeyi nasıl karşılıyorsunuz beyler? hangi tip küpe takmalı erkek takıyorsa eğer ?
Erkekte küpe
· 45 Yanıt · 7.7K görüntüleme 0 okuyor
45 Yanıt
Gayet normal bir aksesuar. Beğenen takabilir, takmalı...
Not: Sol kulağımda 2 delik var, iki siyah halka takılı.
Not: Sol kulağımda 2 delik var, iki siyah halka takılı.

sweetCHIEF
⭐ 17y
sevmem, haz etmem.ben anca nadir zamanlarda takilmasindan yanayim. yoksa karsiyim
Buyur kardo 😄 şuana kadar gördüğüm en güzel küpe tabi sana yakısırmı bilmem 😜

Tipine yakışan abartmadan bir tane takmalı.
Gayet normal.Yakışıyorsa düşünmeden tak.Ne tür takıcağın sana kalmış
Başkası olsa gayet normal karşılardım ama sende;
"Ilık mısın medi sen?"
"Ilık mısın medi sen?"
Ne gerek var? Koluma bi saat takarim onun dışında ne künye ne yüzük ne küpe ne de bileklik takmam takanada bisey demem ha takmış ha takmamış..

@özgür 😜
@enes kişiye özel muamele diyorsun 😜
takmayı düşünüyorum şu sıralar mıknatıslı aldım ama arkadaş çevrem küpe güzel olmadığı için yakıştırmadı pek mıknatıslı veya klipsli halka bulabilirsem eğer onu denicem umarım bulabilirim ve yakışır 😄
ps: izmirde mıknatıslı veya klipsli halka bulabileceğim bi yer bilen varsa söylerse sevinirim
@enes kişiye özel muamele diyorsun 😜
takmayı düşünüyorum şu sıralar mıknatıslı aldım ama arkadaş çevrem küpe güzel olmadığı için yakıştırmadı pek mıknatıslı veya klipsli halka bulabilirsem eğer onu denicem umarım bulabilirim ve yakışır 😄
ps: izmirde mıknatıslı veya klipsli halka bulabileceğim bi yer bilen varsa söylerse sevinirim
Sol kulagimda iki delik var onde kucuk halka arkada minik siyah tas.
Klipsli halka kupeler kulak memesini SIKISTIRdigi icin kulak memesini genisletebiliyor aklinda bulunsun. Eger cidden hosuna gidiyorsa git deldir eczanede 3TL'ye deldirmistim en son ben kulagimi. Hosuna gitmezse takmazsin olur biter; kapanir delik de 2 haftaya
Klipsli halka kupeler kulak memesini SIKISTIRdigi icin kulak memesini genisletebiliyor aklinda bulunsun. Eger cidden hosuna gidiyorsa git deldir eczanede 3TL'ye deldirmistim en son ben kulagimi. Hosuna gitmezse takmazsin olur biter; kapanir delik de 2 haftaya
[F New]Solo Gitarist
B
BalikesirliYatiR
⭐ 14y
KOSKOCA OSMANLI DEVLETİNDE ERKEKLER KÜPE TAKIYOR MUYDU ??!!11B
Seviyorsan git deldir.
@wax ya deldirmek sorun değil de ev ahalisine anlatmak biraz sıkıntılı bu yaşıma geldim hala ota moka karışıyorlar
@balıkesir melihle bi bağlantın var sanırım 😄
@özgü daral:
@balıkesir melihle bi bağlantın var sanırım 😄
@özgü daral:
Bu mesaj BalikesirliYatiR rumuzlu uyeden alinti yapildi

🍺
KOSKOCA OSMANLI DEVLETİNDE ERKEKLER KÜPE TAKIYOR MUYDU ??!!11B

🍺
ayrıca aynen yavuz sultan selim takıyordu diye biliyorum 😄
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Şah İsmail bu Osmanlıyla alakası yok ki A:SDAS:D
Bu mesaj BalikesirliYatiR rumuzlu uyeden alinti yapildiKOSKOCA OSMANLI DEVLETİNDE ERKEKLER KÜPE TAKIYOR MUYDU ??!!11B
🍺
B
BalikesirliYatiR
⭐ 14y
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
fotoşok
rivayet
Bu mesaj BalikesirliYatiR rumuzlu uyeden alinti yapildiKOSKOCA OSMANLI DEVLETİNDE ERKEKLER KÜPE TAKIYOR MUYDU ??!!11B
🍺
fotoşok
ayrıca aynen yavuz sultan selim takıyordu diye biliyorum :D
rivayet
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Moka mı dedin? 😱

moka
Moka mı dedin? 😱

Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
Fotoğraf sanki nereden bilebilirim, padişah küpe yazınca çıkanlar arasında whiteangel
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj BalikesirliYatiR rumuzlu uyeden alinti yapildiKOSKOCA OSMANLI DEVLETİNDE ERKEKLER KÜPE TAKIYOR MUYDU ??!!11B
🍺
Fotoğraf sanki nereden bilebilirim, padişah küpe yazınca çıkanlar arasında whiteangel
ya abi konuyu dağıtmayın pls 😄
buyrun tipim bu nasıl bişey yakışır sizce ?

buyrun tipim bu nasıl bişey yakışır sizce ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap