Icerige atla
Extraloob

10 Lv Sos Küpe Kaç Para Eder ?

· 12 Yanıt · 1.8K görüntüleme
K
kskgokberk OP ⭐ 18y
ewet başlıkta olduğu gibi
12 Yanıt
T
TitusPullo ⭐ 19y
ben taş çatlasın 50k veririm. O bile etmezde. belki 30k falan (:
B
Black Rain ⭐ 19y
üstüne para versen almazlar 😊
N
4 dg altı sos ıtemler para etmez kardesım (weaponlar harıc) o yuzden ya sakla fantezi yapıp koleksıyoncu takılmak ıcın (bnm gıbı 😁 ) ya da sat npcye gıtsın 👍
B
Black Rain ⭐ 19y
4 dg altı sos ıtemler para etmez kardesım (weaponlar harıc) o yuzden ya sakla fantezi yapıp koleksıyoncu takılmak ıcın (bnm gıbı 😁 ) ya da sat npcye gıtsın 👍

Sox itemler npc ye satılmaz arkadaım koleksiyon yapmaktan başka şansı yok...
Bence Benim yaptığım gibi yere at birine lazım olur falan 😄 😘
N

nedn satılmasın belkı adam bonkor nerden bılıyosun 😁 ama dogru bende 1 lvl sosun talısman cıktıgında bıle saklıyorum kıyamıyorum 😁
H
HolyGirls ⭐ 18y
bence element yap 😉
N
bence element yap ;)

sos kupeden mi?
U
Uykucu ⭐ 19y
Beş Para Etmez.
B
Black Rain ⭐ 19y

nedn satılmasın belkı adam bonkor nerden bılıyosun 😁 ama dogru bende 1 lvl sosun talısman cıktıgında bıle saklıyorum kıyamıyorum 😁

SOX itemler npc ye satılmaz ! 👍 👴
R
RoyalFlush ⭐ 19y
ben gayette satarım 😘 kazanacağım 50k-100k için stall da yer tutmasındansa depomda doluysa affetmem...
.NET
.NET ⭐ 19y
Ben SRO'da Greece'de herkes Mangyang'larda kasılırken ben 10 lv. sos küpe düşürdüm aynı bu şekilde. Adam 500k verdi 😄
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: