Icerige atla
Extraloob

Bana Küpe Yakışır mı ?

· 24 Yanıt · 2.5K görüntüleme
I
ironEyE OP ⭐ 18y
Aha şu aşşağadaki tipe küpe yakışır mı ? Okul bitti "lise bitti küpesi" takmak istiyorum. 😜

24 Yanıt
I
ironEyE OP ⭐ 18y
Nasıl bir tipdir bendekide bu arada...
B
çok yakışır sakın takma 😊
C
Continuum ⭐ 18y
geylikten bi üst noktaya doğru ilerliyor evet..
I
ironEyE OP ⭐ 18y
Beyler insan gibi yanıt verin. Hakkaten fikirlerinize ihtiyacım var.
C
Continuum ⭐ 18y
yakışır yakışır..
T
TanerUNER ⭐ 19y
Donut
R
RoqA ⭐ 17y
KOSKOCA OSMANLI DEVLETİNDE ERKEKLER KÜPE TAKIYOR MUYDU ??!!111BİR

şaka bir yana geçen skypeta konuştuk ya ondan sonra tipini gözümün önüne getirip sesinle birleştirmeye çalışıyom yok olmuyo beyin hata veriyo 😁
C
Crusade ⭐ 18y
Gülüm takıcak olan sensin senin kararın kendine yakıştırıyorsan takabilirsin ama ben olsam kimsenin fikrini önemsemem; ha ama genede söyleyeyim ben olsam takmazdım.Ama body yapar koluma bi dövme yaptirabilirdim :))
C
Continuum ⭐ 18y
Gülüm takıcak olan sensin senin kararın kendine yakıştırıyorsan takabilirsin ama ben olsam kimsenin fikrini önemsemem; ha ama genede söyleyeyim ben olsam takmazdım.Ama body yapar koluma bi dövme yaptirabilirdim :))

adam biliyor bro ama o çocuğun body yapacak vakti yok karı-kızdan.. 🙄
I
ironEyE OP ⭐ 18y

şaka bir yana geçen skypeta konuştuk ya ondan sonra tipini gözümün önüne getirip sesinle birleştirmeye çalışıyom yok olmuyo beyin hata veriyo 😁

Yavuz sultan selim takıyodu ya gerizekalı. 😄
C
Crusade ⭐ 18y

Beyler bu ironEyE melih dimi karıştırmıyoruz karı kız derken 😁
R
RoqA ⭐ 17y

Yavuz sultan selim takıyodu ya gerizekalı. :D

no ss no güven 😜
T
Piyano tak o kulağa 😄
C
Continuum ⭐ 18y

Beyler bu ironEyE melih dimi karıştırmıyoruz karı kız derken 😁

pardon o başka melihle kariştirdim qewqwe biggrint1 biggrint1
bluesman
bluesman ⭐ 17y
küpe falan değilde bol bol spor yap 😄
I
ironEyE OP ⭐ 18y
Hiç mi yakışmayacağını düşünüyosunuz ya ? 🙄 En büyük hayalimdi yani insanlarda hep tak derdi ama cidden yakışmaz diyosanız takmayacam.

+ İnanmayacaksınız ama kilo vermiş halim oluyor bu. 😄 Dahada vermeye devam ediyorum.
CreddyTitans
Hayırlısı Be Melihim 🍿
C
Continuum ⭐ 18y
Hayırlısı Be Melihim 🍿

😈
C
Crusade ⭐ 18y
Sen kızlara sempatik görünmek için mi takmak istiyorsun öyleyse bence takma :Q 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: