Icerige atla
Extraloob

En Kaliteli Server Hangisi

· 10 Yanıt · 2.1K görüntüleme
B
barbarcan OP ⭐ 19y
arkadaşlar uzun zamandır poseidonda oynuyodum yeni bir charla başka bir servera gerçmeyi planlıyorum önerilere açığım hangi serverda daha zevkli bir ortam var serverlardaki son durum nedir
10 Yanıt
F
Olympus gayet kaliteli ve ucuz sw'dir
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Lag daha doğrusu ping olarak amerikada kurulu olan Mena Maya ve Azteca serverlarını tavsiye ediyorum... Şahsen mayadayım.. =)
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
I
Hera yı tavsiye etmiyorum yaklaşık3-4 senedir Hera serverındayım. Şimdilerde serverda arap hakimiyeti söz konusu. Çoğunluğu Türklerden nefret eden ve durmadan küfreden tiplerle dolu. Şimdilerde yapılan toplu pvp lere ben çocuk eğlencesi olarak bakıyorum. Eskiden 1vs1 pvp ler olurdu ve çokda zevkli ve adildi. Yaş sınırının olduğu serverlar açılmalı kontrolü nasıl yaparlar bilmiyorum ama çoluk çocukla muhattab olmaktan çok sıkıldım.
Time4Todie
Time4Todie ⭐ 17y
Hera yı tavsiye etmiyorum yaklaşık3-4 senedir Hera serverındayım. Şimdilerde serverda arap hakimiyeti söz konusu. Çoğunluğu Türklerden nefret eden ve durmadan küfreden tiplerle dolu. Şimdilerde yapılan toplu pvp lere ben çocuk eğlencesi olarak bakıyorum. Eskiden 1vs1 pvp ler olurdu ve çokda zevkli ve adildi. Yaş sınırının olduğu serverlar açılmalı kontrolü nasıl yaparlar bilmiyorum ama çoluk çocukla muhattab olmaktan çok sıkıldım.

+1
D
DemonBoy ⭐ 18y
Sparta ❤️
K
kurtluu ⭐ 19y
Zeus severıı hem ucuz hem 0 dan baslıyanlar için çok iyi Free Pt kaynıyo 😊
H
HunterBoys ⭐ 17y
Caspian! 😄
L
Leekage ⭐ 16y