Icerige atla
Extraloob

En Canlı Server Hangisi ?

· 27 Yanıt · 2.4K görüntüleme
F
Furina OP ⭐ 19y
Arkadaşlar bana şöyle canlı bir server lazım. 0'dan char açmayı düşünüyorum.
Canlı derken;
-PVP de bir yığın adam olacak.
-Kervan çekerken karşıma thief ordusu çıkacak 😁
-Kalabalık olursa olsun her ay çekerim Pre'yi sorun değil..

Kısacası şöyle eski Silkroad gibi hayat olan bir server istiyorum..

Hangi Server'ı önerirsiniz bana ?
Oasis veya Aege iyi midir ? 😁
27 Yanıt
B
Braunx ⭐ 19y
Alexander
P
PhaetoN ⭐ 18y
Olympus
S
sunupcuyuz ⭐ 18y
Alexander 😊 her zaman full olan ve presiz girmekte çok çok çok zorlanacağın bir server birde oyunun en eskilerinin yoğun oldugu bir server Kinq_BoweR benım char bekleri servere
Q
Quattro ⭐ 19y
Wala kesinlikle yeni serverlara gelme benden soylemesı umutsuzluk yaşarsın....
F
Furina OP ⭐ 19y
Alexander'da Meslek durumu nasıl? Çok kervan çeken thieflik yapan var mı ? Eğer öyleyse gelirim Alex'e 😁
P.S: Girişmediğim server kalmayacak zaten bu gidişle ^^ 72 Lv kasıp bırakıyorum girdiğim yeri XD
S
sunupcuyuz ⭐ 18y
vallahi geceleri 5 er yılldız lık kervanlar çekenler var bende thiefim 😊
B
Braunx ⭐ 19y
Alexander'da Meslek durumu nasıl? Çok kervan çeken thieflik yapan var mı ? Eğer öyleyse gelirim Alex'e 😁
P.S: Girişmediğim server kalmayacak zaten bu gidişle ^^ 72 Lv kasıp bırakıyorum girdiğim yeri XD

100 lvl arifesi server degistirmen mantıksız zaten 100 lvl millet kasıp pvp muhabbetine gecene kadar baya bi sure gecer ama 2 gun onceki gece 15 hunter 3 mesleksiz cleric'e karşı 20 thif 5 buffer olarak çatıştık sorucak olursa kervana noldu dc ettirdik traderi anca öyle kurtardık kısa bi örnek
F
Furina OP ⭐ 19y
100 Lv arifesi beni bağlamıyorki zaten ^^ Ben 0'dan açıyorum charı.. Ben 100 Lv olduğumda herkes eski haline döner zati ^^
L
luuzir ⭐ 19y
Kesinlikle Babel 7/24 Full rev6 dan takip edebilirsiniz 👍
A
Absence ⭐ 19y
Tibet der geçerim
D
destiny ⭐ 18y
POSEİDON,Tibet,Olympus,SPARTA, <- -bunlardan birini öneririm özellikle sparta veya poseidon
L
Ben bişey demeyecem ama Pacific teki çarının nick nedir ?
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Eğer canlı bi server istiyorsan yeni serverlarda açma.Yani Mercury serverlarından daha önce acılan serverlarda aç derim ben 👍
E
EmpaTi_ ⭐ 18y
persia:D 7/24 pvp 7/24 thief/hunter/trade aktivitesi en güzel serverlardan biri 1 kere bile pwp yapıcak adam yok demesin.Eger persiaya gerliseniz elimden geldigi kadar yardımcı olmaya çalısırım:)
A
Apollon ⭐ 18y
Venice tabiki 😄
S
Seppuku ⭐ 18y
Greece bence.
C
cheng_xiao ⭐ 19y
oasis güzeldir bu konuda 😄
oasisin bir güzelliğide şudur
her capta diğer serwerlar gibi full sun +7 veya sun +11 +12 silah takan adamlar olmaz
en çok görülen sun +9 dur 😄
oda yeni basıldı 9 dg . 1 ay olmadı
veya 9dg sun staff yok 😄 (belki 10dg olur ama)
serwer hunter ağırlıklıdır. ben thiefim 😈
ve hunter-thief işi ayrı ayrı değil guildce olur
M
Aşk, entrika, intikam..

Eldorado..
C
Crisis ⭐ 19y
Athens serverinde kapılarda herkesin bard bufferi oluyor.Millet buff olmadan pvp yapamıyor ama orda pvp diye bisi yok o ayrı bisi 😁 sen birisine dalıyosun bakmıssın arkadan 20 kisi geliyo 😄 cok sinirlenirsin ama öyle serverlerde,oyundan sogursun.Unique cıkar dakka gecmeden ölür 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: