Icerige atla
Extraloob

En Büyük Yalanı Kim Söyleyecek???

· 111 Yanıt · 14K görüntüleme
O
os1 OP ⭐ 19y
burda en ii yalanı söyliyecek kiş aranıyor!!!!
ben başlıyım ben ve maykıl ceksın uzayda break dans yaptık(hihihi) Mr. Green
111 Yanıt
L
LibLibi ⭐ 19y
ben SiLkroad GMPizza nin haLasinin OgLunun Torununun karisinin Amca ogLuyum extraokk
M
MakmeN ⭐ 19y
[gm]gargamel bnm sizlerden sakladim botu indirenlerin hepsini banladim xD
ayrica extraloob la ortak calisioz banaldim adm basina para werion ona xD
O
os1 OP ⭐ 19y
ben yüzüklerin efendisndeki frodo yum (öle yazılıyor demi Razz )
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Phkızlıgını bozan benim
ben matrixteyim Mr. Green
U
Uykucu ⭐ 19y
ben gaymaxsın abisiyim
N
Nervous_ ⭐ 19y

Phkızlıgını bozan benim

okan abı duysun da gor PH yı sen
bıll gates ın hocası benım ınanmassınız ama ole
H
HosenberG ⭐ 19y
bill gates e bayramda 20 ytl harclık verdim Twisted Evil
R
RollsRoyce ⭐ 19y

Phkızlıgını bozan benim

ikinciyide o yapar kafana takma
G
GooD_D3wiL ⭐ 19y
silkroadda +11 sosun weapon düstü ama almadım Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green fazla attım galiba bana öyle bir sey düscek bırak almamayı havada karada hatta monsterden düsmeden alırım be Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
N
Nervous_ ⭐ 19y

Phkızlıgını bozan benim

ikinciyide o yapar kafana takma

yok hacı ben takmıom ztn ph den pek hoslanmam ama okan abı bı gelse de gorse takacak Mr. Green Mr. Green Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y
Öldüm.
M
Aklıam sölicek yalan gelmedi (Ki her zaman aklımda her zaman yalan vardır).Onun yerine bi hikaye anlatıcam yalanla ilgili:

Kral bi yarısma yapıormus ona en iyi yalanı soyleyene 1 kasa altın verecekmis ama her gelenin söledigi yalana dogru olabilir diomus,bi adam gelmis demiski;kralım olen babanız benden 1 kasa altın borc aldı ve ben bu borcu sizden almaya geldim demis kral cok güzel bir yalan oldugunu soylemis ama sonra yine dogru olabilir demis adamın cevabı ; ozaman ben 1 kasa altınımı alıyım olmus.

Bi yerde duymustum nerde hatırlamıorum sizdi bu konuyu gorunce direk aklıma bu hikaye geldi biraz unutmus olabilir hatırladıgım kadarıyla boyle biseydi.Belki bu forumdanda görmüs olabilir öyleyse ozur dilerim.
H
HosenberG ⭐ 19y

Aklıam sölicek yalan gelmedi (Ki her zaman aklımda her zaman yalan vardır).Onun yerine bi hikaye anlatıcam yalanla ilgili:

Kral bi yarısma yapıormus ona en iyi yalanı soyleyene 1 kasa altın verecekmis ama her gelenin söledigi yalana dogru olabilir diomus,bi adam gelmis demiski;kralım olen babanız benden 1 kasa altın borc aldı ve ben bu borcu sizden almaya geldim demis kral cok güzel bir yalan oldugunu soylemis ama sonra yine dogru olabilir demis adamın cevabı ; ozaman ben 1 kasa altınımı alıyım olmus.

Bi yerde duymustum nerde hatırlamıorum sizdi bu konuyu gorunce direk aklıma bu hikaye geldi biraz unutmus olabilir hatırladıgım kadarıyla boyle biseydi.

8. sınıf edebiyat kitabındamıydı bu?yoksa lise 1 mi?
M
Aha sen soliince hatırladım sanırım lise 1 edebiyat kitabımın icindeydi.Simdi bakmak isterdimde nerde bilmiorum hicbiri.
4
ParisHilton dan Bir Cocugum var Twisted Evil
L
Wts 72+4 sosun bow Mr. Green
J
JimCarrey ⭐ 19y
bun site gerçekte benim okan abi benden aldı Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green Mr. Green
N
Nervous_ ⭐ 19y

Bi yerde duymustum nerde hatırlamıorum sizdi bu konuyu gorunce direk aklıma bu hikaye geldi biraz unutmus olabilir hatırladıgım kadarıyla boyle biseydi.

8. sınıf edebiyat kitabındamıydı bu?yoksa lise 1 mi?

lise 1 hacım 8 de edebiyatmı var:D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: