Icerige atla
Extraloob

En büyük ayıp sizin olsun gençler ;)

· 10 Yanıt · 1.2K görüntüleme
S
shocktouch OP ⭐ 15y
13 tane şehit verdik galiba son dakikalara göre 2 şehit daha verdik yani 15 şehit verdik siz bi global topic açmadınız ota boka global topic açıyorsunuz? yok defne joy öldü yok ona bu oldu yok aracılık yok bug açsanıza bunada bi global topic ayıp size be.
10 Yanıt
P
Pikachu ⭐ 15y
13 tane şehit verdik galiba son dakikalara göre 2 şehit daha verdik yani 15 şehit verdik siz bi global topic açmadınız ota boka global topic açıyorsunuz? yok defne joy öldü yok ona bu oldu yok aracılık yok bug açsanıza bunada bi global topic ayıp size be.

+1903
K
KeepinGS ⭐ 16y
Uzuntunu gostermek ıcın illa global topic mi olması lazım ? Senin burda bole bı konunun global olmamasını dusunmen mı yanlıs yoksa oturup kendı kendıne ruhlarına bi Fatiha okumaman mı ?
C
Cryolite ⭐ 19y
yok char satılık yok bilmemne satılık yazılarının arasında 13 şehit görmeyi istemem açıkçası...
N
nukenobar ⭐ 15y
Hak veriyorum oyunda turk yabancı savası yapıp Türkleri korumayı biliyorsunuz ama bı global yok +1453
S
shocktouch OP ⭐ 15y
Uzuntunu gostermek ıcın illa global topic mi olması lazım ? Senin burda bole bı konunun global olmamasını dusunmen mı yanlıs yoksa oturup kendı kendıne ruhlarına bi Fatiha okumaman mı ?

ben bunu buraya yazdı isem Fatihamına okumuşumdur o yüzden sen gönlünü ferah tut.
T
The Black ⭐ 16y
Ben konusunu actim guncel haberlere global mod yokdu demekki global atmadi.
T
The Black ⭐ 16y
İste link viewtopic.php?f=665&t=255639&st=0&sk=t&sd=a

Bu arada arkadaslar bizde insaniz kimse mukemmel degil illaki hatamiz olacak. Sizde bunu yaygara yaparak degilde tatli bir dilde uyarark belirtseniz eksikleri ne kaybedersiniz ?

Agrasif tavirlarla konu acarak ona buna saldirmakla elinize ne gecicek.

Lutfen biraz duyarli olalam.
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Hemen banlıyorum alayını!Bizki sevenleriz en iyi şekilde Türkiye'yi.
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Kilit.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: