bir türlü 3. seçenek çıkmıyor sadece isim gibi bilgileri değiştirme vede şifre değiştirme çıkıyor yardım ederseniz sevinirim.
email adres değişmiyor...
· 11 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
e-mail verification kullanıyorsundur ondan değiştiremezsin karde$im 😊
peki email verification u nasıl iptal ederim
S
SuperNaturaL
⭐ 18y
peki email verification u nasıl iptal ederim
İptal edilemiyor malesef.
O
Optimus Prime
⭐ 18y
hiçbi şekilde edemezsin.Bide bi yorumum var ne kadar doğru bilemem.Çhar senin e-mail verferication koydun ve bilmiyorsun.İlginç 🕵️
hiçbi şekilde edemezsin.Bide bi yorumum var ne kadar doğru bilemem.Çhar senin e-mail verferication koydun ve bilmiyorsun.İlginç 🕵️
evet pek fazla alıp satım yapmadım için bu tip şeylerle ilgilenmemiştim kullanırken kurcalamış yapmışımdır.Tmm haklısın var öyle hack le fln uraşan tipler ama tanımadan ilk önce bu tarz yorumları kendine saklaman daha doru bence...
O
Optimus Prime
⭐ 18y
evet pek fazla alıp satım yapmadım için bu tip şeylerle ilgilenmemiştim kullanırken kurcalamış yapmışımdır.Tmm haklısın var öyle hack le fln uraşan tipler ama tanımadan ilk önce bu tarz yorumları kendine saklaman daha doru bence...
benim azımdan hack falan lafı çıkmadı.hemde kurcalamayla olacak iş deil bu e-mail verferication neyse yorum yapmıyacam daha kolay gelsin!
birde yani charımı satarken illaki bu kayıtlı msn adresinide alıcak kişiye vermem lasım demek oluyor sanırım...?
O
Optimus Prime
⭐ 18y
birde yani charımı satarken illaki bu kayıtlı msn adresinide alıcak kişiye vermem lasım demek oluyor sanırım...?
aynen öyle
zz peki çok teşekkür ederim
O
Optimus Prime
⭐ 18y
zz peki çok teşekkür ederim
rica ederim ne demek
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap