Icerige atla
Extraloob

email adres değişmiyor...

· 11 Yanıt · 1.7K görüntüleme
O
ozzo OP ⭐ 19y
bir türlü 3. seçenek çıkmıyor sadece isim gibi bilgileri değiştirme vede şifre değiştirme çıkıyor yardım ederseniz sevinirim.
11 Yanıt
Q
qitarist ⭐ 19y
e-mail verification kullanıyorsundur ondan değiştiremezsin karde$im 😊
O
ozzo OP ⭐ 19y
peki email verification u nasıl iptal ederim
S
peki email verification u nasıl iptal ederim

İptal edilemiyor malesef.
O
hiçbi şekilde edemezsin.Bide bi yorumum var ne kadar doğru bilemem.Çhar senin e-mail verferication koydun ve bilmiyorsun.İlginç 🕵️
O
ozzo OP ⭐ 19y
hiçbi şekilde edemezsin.Bide bi yorumum var ne kadar doğru bilemem.Çhar senin e-mail verferication koydun ve bilmiyorsun.İlginç 🕵️

evet pek fazla alıp satım yapmadım için bu tip şeylerle ilgilenmemiştim kullanırken kurcalamış yapmışımdır.Tmm haklısın var öyle hack le fln uraşan tipler ama tanımadan ilk önce bu tarz yorumları kendine saklaman daha doru bence...
O

evet pek fazla alıp satım yapmadım için bu tip şeylerle ilgilenmemiştim kullanırken kurcalamış yapmışımdır.Tmm haklısın var öyle hack le fln uraşan tipler ama tanımadan ilk önce bu tarz yorumları kendine saklaman daha doru bence...

benim azımdan hack falan lafı çıkmadı.hemde kurcalamayla olacak iş deil bu e-mail verferication neyse yorum yapmıyacam daha kolay gelsin!
O
ozzo OP ⭐ 19y
birde yani charımı satarken illaki bu kayıtlı msn adresinide alıcak kişiye vermem lasım demek oluyor sanırım...?
O
birde yani charımı satarken illaki bu kayıtlı msn adresinide alıcak kişiye vermem lasım demek oluyor sanırım...?

aynen öyle
O
ozzo OP ⭐ 19y
zz peki çok teşekkür ederim
O
zz peki çok teşekkür ederim

rica ederim ne demek

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: