Selamlar;
Charım Wizard devamlı bota bırakırım ama başıma hiç böyle bir olay gelmemişti..
Yine dün gece charı bota bıraktım herşey normal kasıyor yeri gelince'de Buff skili olan recovery büyüsünü kullanıyor.. Bunun dışında extra bir durum yok.
Sbotun storage,sell vb gibi ayarlarındada bir sorun yok.
Ama ne olmuşsa bir türlü anlayamadım Elimdeki STAFF kaybolmuş sadece elinde cleric rod devamlı recovery atıp duruyordu..
Sabah chara baktıgımda elinde staff yoktu bankaya baktım bankadada yok satılan itemlere baktım belki diye oradada yok..
PK felanda olmamış öyle bir sorunda yok..
Sizce STAF'a ne oldu başına ne gibi bir iş geldi.. ???
Elimden Staff Kayboldu ?? (nasıl)
· 16 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
sbot kullanıyorsan
genellikle röyle oluyor
bota koyan herkes ya soyuluyor ya da itemi kayboluyor
genellikle röyle oluyor
Benimde çok 2.ci silahım yok oldu.. Olayı anlatayım sana.. Büyük ihtimal weapon switch kullanıyosun.. Bu durumlarda buff zaman geldikçe sbot silah değişir.. Bazen takılıyor charın hareketsiz kalıyor ve yatıyorsun.. üyük ihtimalde charın eline cleric rod aldığında yattı. Ve staffın düştü..
Bu yatma sırasındada item düşebiliyor cantandan.. O sekilde gitmis olmali..
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Danger bilmeden atıp tutmayalım
Prada ^^
Prada ^^
sbot kullanıyorsan
genellikle röyle oluyor
Bunu biraz sallamışssın kardeş... Çünkü Char açık iken soyulamaz.. en azından dc olurdu 🕵️
Benimde çok 2.ci silahım yok oldu.. Olayı anlatayım sana.. Büyük ihtimal weapon switch kullanıyosun.. Bu durumlarda buff zaman geldikçe sbot silah değişir.. Bazen takılıyor charın hareketsiz kalıyor ve yatıyorsun.. üyük ihtimalde charın eline cleric rod aldığında yattı. Ve staffın düştü..
Bu ihtimal en mantıklısı geldi bana teşekkürler PRADA
L
Lord_Shadow
⭐ 19y
Evet öldüğünde item düşüyor ben kasar ken yanımdaki wiz öldü ve yere 50 tane return scroll düştü yani öldüğünüzde çantanızdan item düşebilir
satırı satırına doğru cevap budur 👍 😘
Yaw NPC ligth bow Thiefle azmı Gold bot öldürdük.
Hep üstlerinden Pot, return, değerli elementler düşerdi. 😁
Hep üstlerinden Pot, return, değerli elementler düşerdi. 😁
Q
qLadio_qKn
⭐ 17y
satırı satırına doğru cevap budur 👍 😘
Katılıyorum Pradaya ^^ 🍺
W
WalesNegras
⭐ 19y
Prada doğruyu sölemiş saten
Oyunda pk olmasanızda %4 luk bır orandı sanırım öldüğünüzde item düşebilir.Prada zaten acıklamıs olayı.
Oyunda pk olmasanızda %4 luk bır orandı sanırım öldüğünüzde item düşebilir.Prada zaten acıklamıs olayı.
işte aynen budur
C
constantine
⭐ 19y
Evet arkadaşlar beninde başıma geldi tam buff basarken yaratıklar sizi kestiğinde tam slahı alır iken ölürseniz silahınız yere düşüyor .
sweetCHIEF
⭐ 17y
Fazla Zorladın demekki kaçtı Staff 😆
Nisandaki Konunun Yakasından Düşün xD
Prada nın söylediğinin aynısı banada olmuştu 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap