Icerige atla
Extraloob

Staff char nasıl kasılır ?

· 23 Yanıt · 3.0K görüntüleme
O
ozan222 OP ⭐ 19y
bazı arkadaşlarımızın çok yüksek staflları var ben stafıma 150lik pre çektim kasmak istiyorum ama Sürekli ÖLÜYORUM nasıl kascam ?
23 Yanıt
W
Wyndra ⭐ 19y
bazı arkadaşlarımızın çok yüksek staflları var ben stafıma 150lik pre çektim kasmak istiyorum ama Sürekli ÖLÜYORUM nasıl kascam ?

taxi 😄
B
Buzzz ⭐ 18y
Wizard + Bard Aç.20 levelden sonra noise geliyo onu basınca moblar vuramıyor.
furious
furious ⭐ 19y
wizard - cleric 60 lvl le kadar taxı 60 dan sonra pre plus a kendinde 3 yadda 4 lvl düşük canavcarlar da recorvery division la çok rahat kasarsın tabiüstündeki blue ler ii olmak zorunda
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Eger Bard İsen Taxisiz Kasılabilirsin..Tabi Ustununde Saglam Olması Lazım..Ama En İyisi Taxi Tabiiki
O
ozan222 OP ⭐ 19y

taxi :D

59lv de ne taxsiye girem ?
O
taxi
X
xherolisa ⭐ 18y

taxi :D

CAVE
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
Ben olsam 62 Lvle kadar Taxide Kastırırım.
Barzo
Barzo ⭐ 19y
59 lv san 64 e kadar Sniper Taxiye gir derim Güzel kasarsın pre ile sonra zaten oyununu kurarsın
charın bi yerine oturur kasması biraz daha rahat olur tabi itemleri dizersen
G
garip_avci ⭐ 18y

64 e kadar sniper. ondan sonra general veya wing tribe 72 e kadar giderin o şekilde
O
stafı böyle sırsıl sırsıl kasacan vur vur kaç böyle veya taxiye gir
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Kesinlikle Cleric açacaksın 60 lvlim 57 lv pt kesebiliyorum recovery sayesinde isro cleric skilleri basabiliyor rahat kasarsın.
S
Sumsum ⭐ 19y
wizard kasmakta bır dert anasını satım!!!
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
magician vuran canvarlarda kasıl
S
sipo ⭐ 18y
taxi
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
taxi ile 72 ye geldım sonra ustum 69 +7 full blue dıgerlerı full hp+str blue li +4 setti anca phy vuranlara bırakabıldım neptune K1LL_M4CH1N3
I
iwontcry4u ⭐ 19y
cleric sen ptLEre buffer olarak gir
ya da warrior olan bi ptde kas.iyi bir ptde kasman yararına olur.arkadan dalarsın.
I
isko ⭐ 18y
bende wizardim 60a kadar taxi gitim sora kendimde kastim ama taxiye de girdim simdi 70lvlim kendim kasiorum recovery division ac clercten cok isime yario 70lvl kasmia bi gidiom 15% kasio pot bitior hic yatmiorum set te salam ama server troy nick : N1ghT_ElF
I
IrGat ⭐ 19y
1.üstün iyi olacak.
2.büyük pot kullanacan + vigor.
3.Düşük lvl yeşillerde kasacan.
4.En çok 38-45 Arası Kasmak zorlaşir o arada Taxi Şart.
5.Agresif olmayan yaratıklarada Kasılmalacan.
6.Magiç Vuran yaratıklarda uzun süre durucan.örn:maong-ishade-hashade mavi olana kadar durulmalıdır.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: