bazı arkadaşlarımızın çok yüksek staflları var ben stafıma 150lik pre çektim kasmak istiyorum ama Sürekli ÖLÜYORUM nasıl kascam ?
Staff char nasıl kasılır ?
· 23 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
bazı arkadaşlarımızın çok yüksek staflları var ben stafıma 150lik pre çektim kasmak istiyorum ama Sürekli ÖLÜYORUM nasıl kascam ?
taxi 😄
Wizard + Bard Aç.20 levelden sonra noise geliyo onu basınca moblar vuramıyor.
wizard - cleric 60 lvl le kadar taxı 60 dan sonra pre plus a kendinde 3 yadda 4 lvl düşük canavcarlar da recorvery division la çok rahat kasarsın tabiüstündeki blue ler ii olmak zorunda
Eger Bard İsen Taxisiz Kasılabilirsin..Tabi Ustununde Saglam Olması Lazım..Ama En İyisi Taxi Tabiiki
taxi :D
59lv de ne taxsiye girem ?
O
Optimus Prime
⭐ 18y
taxi
taxi :D
CAVE
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Ben olsam 62 Lvle kadar Taxide Kastırırım.
59 lv san 64 e kadar Sniper Taxiye gir derim Güzel kasarsın pre ile sonra zaten oyununu kurarsın
charın bi yerine oturur kasması biraz daha rahat olur tabi itemleri dizersen
charın bi yerine oturur kasması biraz daha rahat olur tabi itemleri dizersen
G
garip_avci
⭐ 18y
64 e kadar sniper. ondan sonra general veya wing tribe 72 e kadar giderin o şekilde
O
Optimus Prime
⭐ 18y
stafı böyle sırsıl sırsıl kasacan vur vur kaç böyle veya taxiye gir
Kesinlikle Cleric açacaksın 60 lvlim 57 lv pt kesebiliyorum recovery sayesinde isro cleric skilleri basabiliyor rahat kasarsın.
wizard kasmakta bır dert anasını satım!!!
magician vuran canvarlarda kasıl
taxi
taxi ile 72 ye geldım sonra ustum 69 +7 full blue dıgerlerı full hp+str blue li +4 setti anca phy vuranlara bırakabıldım neptune K1LL_M4CH1N3
I
iwontcry4u
⭐ 19y
cleric sen ptLEre buffer olarak gir
ya da warrior olan bi ptde kas.iyi bir ptde kasman yararına olur.arkadan dalarsın.
ya da warrior olan bi ptde kas.iyi bir ptde kasman yararına olur.arkadan dalarsın.
bende wizardim 60a kadar taxi gitim sora kendimde kastim ama taxiye de girdim simdi 70lvlim kendim kasiorum recovery division ac clercten cok isime yario 70lvl kasmia bi gidiom 15% kasio pot bitior hic yatmiorum set te salam ama server troy nick : N1ghT_ElF
1.üstün iyi olacak.
2.büyük pot kullanacan + vigor.
3.Düşük lvl yeşillerde kasacan.
4.En çok 38-45 Arası Kasmak zorlaşir o arada Taxi Şart.
5.Agresif olmayan yaratıklarada Kasılmalacan.
6.Magiç Vuran yaratıklarda uzun süre durucan.örn:maong-ishade-hashade mavi olana kadar durulmalıdır.
2.büyük pot kullanacan + vigor.
3.Düşük lvl yeşillerde kasacan.
4.En çok 38-45 Arası Kasmak zorlaşir o arada Taxi Şart.
5.Agresif olmayan yaratıklarada Kasılmalacan.
6.Magiç Vuran yaratıklarda uzun süre durucan.örn:maong-ishade-hashade mavi olana kadar durulmalıdır.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap