Arkadaslar ekran kartı hatası Yuzunden kafayı yıyenlerdenım.Her Towna gidisimde Hata Veriyordu.geforce fx 5200 ekran kartım war.Ve artık cok nadir ekran kartı hatası alıyorum.Ekran kartımı guncelledım Fakat nvidia nın xp icin olan driverini yuklemem sonuc vermedı.windows 200 icin olanını indirin.ve Towna gıttıgınızde masaustune donerek cozunurluk ayarlarınızı 960-600 ayarlayın oyun bıraz bozulacak goruntu ve mouse bıraz karısacak ama 2 dk sonra alısırsınız towndan cıkınca yıne 800-600 yapın ayarlarınızı eskı halıne donecektır ınsallah ısınıze yarar benım yaradı.
Ekran Katı Hatasına 1 nebze Cozum
· 11 Replies · 1.5K views 0 reading
11 Replies
Ekran kartı drıver güncelle
Guncelledim Hem de kac defa.En sonunda Buldum ama.Ben sorunumu hallettim.Ekran Kartını guncellestırmesıne ragmen bu hatayı alanlara yararı olur dıye yazdım.
J
jackal4242
⭐ 19y
adam daha ilk kelimeyi okuyo sora mesaj yazıyo amacın ne perde
herşeyde amaç arama adam yardım istemiş
Iyide yardim isteyen yok ki lol santam Adam zaten bu hatayi alanlara cozum yolu göstermiş extrabeer
Uzun iş bence ama yine de Teşekkürler bizi düşünüp burada paylaşman bile önemli. extraokk
Driver Guncelle Yeter extraokk
R
ReaL_SavioR
⭐ 19y
Aynı Kart Bende Var ve Hep ??? hatasını sıklıkla alıyorum.Herkes Ekran Kartını Güncelle Diyor.Binlerce kes Güncelledik Noldu Sonuş Koca Bir 0 Öyle Bilip Bilmeden Hemen Cevap Bu oluyor "Ekran Kartını Güncelle extraokk " Önce Sorunu Anlamak Lazım
Driver Guncelle Yeter extraokk
Hacım sen yapma bari adam ekran kartı hatası alıyorum demiyor yaw bi okusaydın ne yazdıgını cocugun santam
aamk çözüm verin bana window xp ye.ekran kartınızı son sürüle güncelleyin dio olmu bana ayrıntılı anlatın lütfen
Log in to write a reply.
Log In