arkadaslar bu avrupa geldiğinden beri ne zaman sehre ısınlansam oyun ekran kartı hatası veriyo (? ?) bunun cozumu varmı lutfen yardım edinnnnn ekran kartı 256 kık asus markası
lutfen yardım sehırde habire ekran katı hatası verio
· 13 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
K
Kedi_Kusmugu
⭐ 19y
arama yaparsan yeniserver adreslerini driverı na nasıl yazıcan yazılmış.Ama bundan önce Silkroad'ın kendi sitesinden kendi ekran kartına uyumlu driver'ı yükle.Bende hergün 3-5 defa oluyodu bi zamanlar.Güncel tutuyorum artık haftada bi kaç kez oluyo.
oyundayken v tusuna bas butun oyuncular ekrandan kayboluo sehirdede kasmayı engelliyebilir
oyundayken v tusuna bas butun oyuncular ekrandan kayboluo sehirdede kasmayı engelliyebilir
ulen öle bşimi war amma post kasıyosun sen yeter
belki
DENEMESİ BEDAVA DİMİ İNANMIYOSAN GİR DENE
DENEMESİ BEDAVA DİMİ İNANMIYOSAN GİR DENE
1. yazını küçült
2. senin amacınpost kasmak ki
dedikden sonrabelki diye ayrı mesaj atmışsın senin ya kafan güzel yada harbi hrbi post kasıyosun
alla allaa bn fikrimi soledim abartcak bişi yoq inanmıosan o senin sorunun yane
alla allaa bn fikrimi soledim abartcak bişi yoq inanmıosan o senin sorunun yane
tamam fikrine karşı gelmiyorumda belki diye ayrıca 1 kelime için mesaj yazman saçma dier konulardada böle saçma mesajların war seni xtolgaxde farketmiş ona göre
ok o zaman bidaa ole kısa kısa atmm ama oyundayken v tusuna basınca ekranda yaratık canvar hepsi gidio yerdeki malları toplamak icin yapmıslar(bnce)ama sehirdeyken bilgisayarının az da olsa kasmasını engellio hersey gittii icin
ok o zaman bidaa ole kısa kısa atmm ama oyundayken v tusuna basınca ekranda yaratık canvar hepsi gidio yerdeki malları toplamak icin yapmıslar(bnce)ama sehirdeyken bilgisayarının az da olsa kasmasını engellio hersey gittii icin
tamam sen mesajlarını ayarla o v oayıda elinle basılı tutarsan oluyor dier türlü hep öle kalsa güzel olur ama Confused
V sadece görünürlüğünü kapıyor. Tüm grafikler yine yüklü oluyo. Yoksa elinizi vden çekince o kadar çabuk yüklenemez.
kardeş s en bence hatayı okumadın Very Happy sehirde sadece hata veriyo sehirden cıktımı hatada gidiyo ama sehirden cıkana kadar 5 kez atıyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap