Icerige atla
Extraloob

lutfen yardım sehırde habire ekran katı hatası verio

· 13 Yanıt · 1.3K görüntüleme
S
SONBAHAR OP ⭐ 19y
arkadaslar bu avrupa geldiğinden beri ne zaman sehre ısınlansam oyun ekran kartı hatası veriyo (? ?) bunun cozumu varmı lutfen yardım edinnnnn ekran kartı 256 kık asus markası
13 Yanıt
K
arama yaparsan yeniserver adreslerini driverı na nasıl yazıcan yazılmış.Ama bundan önce Silkroad'ın kendi sitesinden kendi ekran kartına uyumlu driver'ı yükle.Bende hergün 3-5 defa oluyodu bi zamanlar.Güncel tutuyorum artık haftada bi kaç kez oluyo.
N
NEMESİS ⭐ 19y
oyundayken v tusuna bas butun oyuncular ekrandan kayboluo sehirdede kasmayı engelliyebilir
L
LoL__? ⭐ 19y

oyundayken v tusuna bas butun oyuncular ekrandan kayboluo sehirdede kasmayı engelliyebilir

ulen öle bşimi war amma post kasıyosun sen yeter
N
NEMESİS ⭐ 19y
belki
N
NEMESİS ⭐ 19y
DENEMESİ BEDAVA DİMİ İNANMIYOSAN GİR DENE
L
LoL__? ⭐ 19y

DENEMESİ BEDAVA DİMİ İNANMIYOSAN GİR DENE

1. yazını küçült
2. senin amacınpost kasmak ki

dedikden sonrabelki diye ayrı mesaj atmışsın senin ya kafan güzel yada harbi hrbi post kasıyosun
N
NEMESİS ⭐ 19y
alla allaa bn fikrimi soledim abartcak bişi yoq inanmıosan o senin sorunun yane
L
LoL__? ⭐ 19y

alla allaa bn fikrimi soledim abartcak bişi yoq inanmıosan o senin sorunun yane

tamam fikrine karşı gelmiyorumda belki diye ayrıca 1 kelime için mesaj yazman saçma dier konulardada böle saçma mesajların war seni xtolgaxde farketmiş ona göre
N
NEMESİS ⭐ 19y
ok o zaman bidaa ole kısa kısa atmm ama oyundayken v tusuna basınca ekranda yaratık canvar hepsi gidio yerdeki malları toplamak icin yapmıslar(bnce)ama sehirdeyken bilgisayarının az da olsa kasmasını engellio hersey gittii icin
L
LoL__? ⭐ 19y

ok o zaman bidaa ole kısa kısa atmm ama oyundayken v tusuna basınca ekranda yaratık canvar hepsi gidio yerdeki malları toplamak icin yapmıslar(bnce)ama sehirdeyken bilgisayarının az da olsa kasmasını engellio hersey gittii icin

tamam sen mesajlarını ayarla o v oayıda elinle basılı tutarsan oluyor dier türlü hep öle kalsa güzel olur ama Confused
J
Jigsaw ⭐ 19y
V sadece görünürlüğünü kapıyor. Tüm grafikler yine yüklü oluyo. Yoksa elinizi vden çekince o kadar çabuk yüklenemez.
S
SONBAHAR OP ⭐ 19y
kardeş s en bence hatayı okumadın Very Happy sehirde sadece hata veriyo sehirden cıktımı hatada gidiyo ama sehirden cıkana kadar 5 kez atıyor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: