Icerige atla
Extraloob

Ekran kartı sorunu

· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme
S
ShootEmUp OP ⭐ 19y
arkadaşlar ben herhangi bir oyun oynarken atı den bir hata geliyor bu ahatda şöyle yazıyor Grafik denetleme düzgün çalışmıyo die ekran karım X550 atinin sizce bundaki sorun ne servise goturdum bişey demiyorlar lutfen yardımcı olun acil sro oynayamıyom...
14 Yanıt
M
Midbroke ⭐ 18y
bende de aynısından var ama hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım . ekran kartını yeniden kur . güncelleştir . gene olmadı format at . ekran kartı yerine iyice takılı mı bir kontrol et .
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ATI ekran kartları için o bir koruma diyebiliriz konuyu tam hatırlamıyorum ama onun bir tiki vardı onu kaldırınca bir daha o koruma aktif olmuyor ve çalışmıyordu zati ona da ihtiyacınız yok extreme kullanıcılar için gerekli (eskidendi).
S
ShootEmUp OP ⭐ 19y
ATI ekran kartları için o bir koruma diyebiliriz konuyu tam hatırlamıyorum ama onun bir tiki vardı onu kaldırınca bir daha o koruma aktif olmuyor ve çalışmıyordu zati ona da ihtiyacınız yok extreme kullanıcılar için gerekli (eskidendi).

onu bi yapsak abi ya
D
drotalion ⭐ 19y
google dan bir bakalım.
D
drotalion ⭐ 19y
hatanın bir ss ini alığ verirmisin bana?
S
ShootEmUp OP ⭐ 19y
tmm bekleyin ben bi youn oynayayım orda oluyo 😘
D
drotalion ⭐ 19y
tamam. Ben akşam 9 da geri gireceğim bir ss ini bekliyorum.
S
ShootEmUp OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
bu işte ya ama oyunu kappatım oyun oynarken gel di bbu nolcak şimdi.. biraz sonrada bilgisayar dıttttttttttttttttttttttttttttttt diyerek kapandı :S
D
drotalion ⭐ 19y
bir bakayım google dan izin verde, zaten yeni konuma yazacakları şeyleri bekliyorum 😄
D
drotalion ⭐ 19y
Ich hatte das gleiche Problem mit meiner Radeon 9800Pro von Sapphire. Was habe ich gemacht?

Installier den neuesten Treiber (Catalyst 4.9)
Gehe dann ins Catalyst Control Center unter SMARTGART
Dann setzt du die AGP-Geschwindigkeit von 8x auf 4x

Der PC wird neugestartet und danach müsste alles laufen!!

Viel Spaß beim zocken!

almanca bilmediğini bildiğimden:

en son sürücüyü yükle (ekran kartının)
catalyst control center a gir
oradan AGP hızını 8 den 4 e indir, sorun çözülür.
S
ShootEmUp OP ⭐ 19y
bi resimli yparmısın ya nolur
D
drotalion ⭐ 19y
raven dostum sanıl yapmamı bekliyorsun 😄

şimdi senin için ati ekran kartı almam lazım 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: