Arkadaşlar nvidia geforcefx 5200 (120 mb) model ekran kartı kullanıyorum önceden bu sorun yoktu ama yeni başladı sro yu açtığım anda 1-2 saniye sonra donuyor ve ekran birbirine giriyo pc kilitleniyo :S Bu sadece sroda değil diğer oyunlarda da aynı sorunu yaşıyorum mesela fifa oynarken maçı başlatıyorum 1-2 saniye sonra o da donuyo ve ekran birbirine giriyo ekran kartı ve ana kartın en yeni sürümünü indirdim orjinal cd lerinden de yükledim pc ye 2 defa format attım Ama yinede srunu bulamadım Bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşşkrler ^^
sro ekran kartı sorunu
· 2 Yanıt · 4.4K görüntüleme 0 okuyor
2 Yanıt
1.yeni direct x 9.0 c indir
2.ekran kartinin cd sini kullan yenisini indirme cünkü bazi ekran kartinda 3d low power performansi kapali oluyor .. dedigimi anlamamis olabilirsin sen cd den yükle yeter 😄
3.bilgisayarini bi güzel temizle .. ccleaner felan filan
en önemlisi 1 ve 2 onlari dogru yaparsan birsey olmaz zaten....
tabi deyisik seylerde söyleyebilirim ama ilk önce sen dediklerimi dene eger olmazsa sana daha iyi ve net anlatacagim kardes
simdikten kolay gelsin 😊
2.ekran kartinin cd sini kullan yenisini indirme cünkü bazi ekran kartinda 3d low power performansi kapali oluyor .. dedigimi anlamamis olabilirsin sen cd den yükle yeter 😄
3.bilgisayarini bi güzel temizle .. ccleaner felan filan
en önemlisi 1 ve 2 onlari dogru yaparsan birsey olmaz zaten....
tabi deyisik seylerde söyleyebilirim ama ilk önce sen dediklerimi dene eger olmazsa sana daha iyi ve net anlatacagim kardes
simdikten kolay gelsin 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap