Icerige atla
Extraloob

Ekran Kartı Önerisi

· 10 Yanıt · 2.3K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Spoiler

Arkadaşlar bu ekran kartlarından birisini almayı düşünüyorum en çokta MSI GTX750Ti serisi hoşuma gitti fakat birisi tükenmiş birisi ise 2gb fakat . sizin öneriniz varmıdır ya da bu fiyatlara yakın bi ekran kartı önerirmisiniz .
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
10 Yanıt
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Asus GTX650Ti Boost DCUII O.C GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
Yaralı style
Temet Nosce
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
Asus GTX650Ti Boost DCUII ** GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı

+1

Dn : Nvidia dan şaşmayın
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Nvidiada 60 serisinden aşagı alma derim. 256 bit aşagısı ekran kartları oyunlarda sorun cıkartıyor. Nvidiadan şaşma ama 256 bit aşagısı alma .
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
AMD ucuzdur , fiyatına göre daha performanslıdır ama nvidia sürücüleriyle döver. Ben sapphire 280 dual-x aldım , ne zamandır adam akıllı sürücü çıkarmasını bekliyorum.
@K0mpedan öyle genelleme yapmamak lazım, bit önemlidir ama herşey değildir , transistör ,bant genişliği,shader hızı vs. birçok şey önemlidir. Testlerine baktımda gayet iyi gtx650ti , istersen PMden gönderdiğim sitede bilgili arkadaşlara sorabilirsin.
Yaralı style
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
msi ekran kartim var fakat sanirsam hdmi de sorun cikariyor. sanirsam nvidia ekran karti denicem.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
peki.
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y

Ekran genelde boyle oluyor.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
T
Tauriel ⭐ 15y

İşe yarıyor olabilir.
Abim bu şekilde fabrikanın ekran kartını maliyetsiz onardığını söylüyordu.
RedQueen
RedQueen ⭐ 17y
Bu mesaj Tauriel rumuzlu uyeden alinti yapildi

İşe yarıyor olabilir.
Abim bu şekilde fabrikanın ekran kartını maliyetsiz onardığını söylüyordu.

Bu "fırınlama yöntemi"ni deneyecekseniz üzerindeki plastik komponentleri, kondansatörleri vesaire sökmelisiniz. Kondansatörler 50-60 derece üzerine dayanamayabilir ve tamir edelim derken olan halinden de olursunuz 😄 ama fırınlama yerine farklı bir yöntem daha var şahsen ben bu şekilde arıza gideriyorum. Ekran kartınızın üzerinde fan vesaire soğutucu ne varsa sökünüz. Ekran kartı üzerindeki ramler ve işlemcileri saç kurutma makinanız var ise onunla max. sıcak kademede hepsine sadece 10-15 saniyelik bir süre boyunca sıcak hava altında tutunuz. Ondan sonra söktüğünüz fan, soğutucu ne var ise onları yerlerine takıp ekran kartınızı anakarta takıp test ediniz. Ben bu şekilde bir çok kez faydalandım. (Fırınlama yönteminden korktuğumdan dolayı, elimdeki ekran kartından tamamen olma korkusundan dolayı bu şekilde denedim ve faydasını gördüm şuanda sıkıntısız kullanıyorum ve bunu uygulayalı 6 ay oldu hala bir sıkıntı yok"maşAllah 😄 ")

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: