Crysis 2 çalıştırıcak 150 liradan ucuz ekran kartı önerilerinizi bekliyorum
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
150 Liradan ucuz ekran kartlarıyla crysis 2 yi heralde low detail de anca oynarsınız :)
150 Liradan ucuz ekran kartlarıyla crysis 2 yi heralde low detail de anca oynarsınız :)
işlemci ne düzeyde sanırsam işlemcinin de iyi olması gerekiyomuş crysis 2 de.biraz araştır sonra ekran kartı aldıkan sonra işlemci almayasın :)
GeForce GT 240 1 GB işinizi görebilir belki.
işlemci ne düzeyde sanırsam işlemcinin de iyi olması gerekiyomuş crysis 2 de.biraz araştır sonra ekran kartı aldıkan sonra işlemci almayasın :)
benim eski ekran kartım crysis 2 i kaldırırdı fakat 3 aydır 5 sene önce aldıgım pc den taktıgım 256 lık ekran kartını kullanıyorumGeForce GT 240 1 GB işinizi görebilir belki.
gayet güzel bir öneri
ozel mesajlarını kontrol edersen sana aynı ekran kartını fıyatıyla beraber gondermıstım. fakat almadan once 1-2 onerı daha bekle ve onlıne kıyaslama sıtelerınden onerılerı kıyasla. butcene uygun olanı sec gule gule kullan iyi forumlar 😎
Yazmadan geçemeyeceğim, teknoloji konusunda baya bilgiliyimdir. Üst konuda GTS 240 tavsiye ettim ama ben sizin yerinizde olsam biraz daha katıp Leadtek GTS 450 1GB modelini alırım. Bu kart parasını kesinlikle hakediyor.
zotac 9800 al full grafik 0 kasma oyna 😉 hem ucuz hem mükemmel
eski kartım, fena değildir ancak adam gibi oynamak istiyorsan GTX 460 öneririm.
eski kartım, fena değildir ancak adam gibi oynamak istiyorsan GTX 460 öneririm.
Yav bulutcuğum adamın bütçesini görmüyor musun 😁 😁
150 TL ye kart istiyor, yoksa benimde ilk yazacağım kart GTX460 dı tabiki :)
zotac 9800 al full grafik 0 kasma oyna 😉 hem ucuz hem mükemmel
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap