Icerige atla
Extraloob

Crysis 2 için Ekran Kartı Önerisi

· 19 Yanıt · 1.5K görüntüleme
B
Belarj OP ⭐ 17y
Crysis 2 çalıştırıcak 150 liradan ucuz ekran kartı önerilerinizi bekliyorum
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
19 Yanıt
N
150 Liradan ucuz ekran kartlarıyla crysis 2 yi heralde low detail de anca oynarsınız 😊
B
Belarj OP ⭐ 17y
150 Liradan ucuz ekran kartlarıyla crysis 2 yi heralde low detail de anca oynarsınız :)

önemli değil donmadan oynamamı sağlasa yeterli benim için
D
djfko ⭐ 18y
150 Liradan ucuz ekran kartlarıyla crysis 2 yi heralde low detail de anca oynarsınız :)

150 liraya taş gibi bir ekran kartı alınır
H
hanry006 ⭐ 16y
İncelemesi İçin Özel Mesaj Gönderilmiştir.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
işlemci ne düzeyde sanırsam işlemcinin de iyi olması gerekiyomuş crysis 2 de.biraz araştır sonra ekran kartı aldıkan sonra işlemci almayasın 😊
N
GeForce GT 240 1 GB işinizi görebilir belki.
B
Belarj OP ⭐ 17y
işlemci ne düzeyde sanırsam işlemcinin de iyi olması gerekiyomuş crysis 2 de.biraz araştır sonra ekran kartı aldıkan sonra işlemci almayasın :)

benim eski ekran kartım crysis 2 i kaldırırdı fakat 3 aydır 5 sene önce aldıgım pc den taktıgım 256 lık ekran kartını kullanıyorum

gayet güzel bir öneri
L
Leet1 ⭐ 19y
150 liralık bir ekran kartı yine verimsiz olur. Biriktirip daha iyilerinden almalısın
H
hanry006 ⭐ 16y
işlemci ne düzeyde sanırsam işlemcinin de iyi olması gerekiyomuş crysis 2 de.biraz araştır sonra ekran kartı aldıkan sonra işlemci almayasın :)

benim eski ekran kartım crysis 2 i kaldırırdı fakat 3 aydır 5 sene önce aldıgım pc den taktıgım 256 lık ekran kartını kullanıyorum

gayet güzel bir öneri

ozel mesajlarını kontrol edersen sana aynı ekran kartını fıyatıyla beraber gondermıstım. fakat almadan once 1-2 onerı daha bekle ve onlıne kıyaslama sıtelerınden onerılerı kıyasla. butcene uygun olanı sec gule gule kullan iyi forumlar 😎
B
Belarj OP ⭐ 17y
ozel mesajlarını kontrol edersen sana aynı ekran kartını fıyatıyla beraber gondermıstım. fakat almadan once 1-2 onerı daha bekle ve onlıne kıyaslama sıtelerınden onerılerı kıyasla. butcene uygun olanı sec gule gule kullan iyi forumlar 😎

zaten 1-2 hafta evde durmak zorundayım özel durumlardan dolayı daha sonra çıkıp alıcam şimdiden araştırıyorum
N
Yazmadan geçemeyeceğim, teknoloji konusunda baya bilgiliyimdir. Üst konuda GTS 240 tavsiye ettim ama ben sizin yerinizde olsam biraz daha katıp Leadtek GTS 450 1GB modelini alırım. Bu kart parasını kesinlikle hakediyor.
A
amasya1993 ⭐ 17y
zotac 9800 al full grafik 0 kasma oyna 😉 hem ucuz hem mükemmel
C
Cryolite ⭐ 19y

eski kartım, fena değildir ancak adam gibi oynamak istiyorsan GTX 460 öneririm.
B
Belarj OP ⭐ 17y
Yazmadan geçemeyeceğim, teknoloji konusunda baya bilgiliyimdir. Üst konuda GTS 240 tavsiye ettim ama ben sizin yerinizde olsam biraz daha katıp Leadtek GTS 450 1GB modelini alırım. Bu kart parasını kesinlikle hakediyor.

ben seçtiğim ekran kartı suan için BURADA daha uygun birşeyler bulamazsam bunu alıcam

arkadasımda aynı tavsiyede bulundu ama BURADAKI daha iyi hem fiyat hem performans acısından
W
Warrison ⭐ 15y

kesinlikle süper bir öneri.
N

Yav bulutcuğum adamın bütçesini görmüyor musun 😁 😁
150 TL ye kart istiyor, yoksa benimde ilk yazacağım kart GTX460 dı tabiki :)
C
Cryolite ⭐ 19y

Yav bulutcuğum adamın bütçesini görmüyor musun 😁 😁
150 TL ye kart istiyor, yoksa benimde ilk yazacağım kart GTX460 dı tabiki :)

şimdi 150 TL'ye kart alırsa seneye bir yine alması gerekecek, bir kere alsın bitsin bu iş bence 😁
A
amasya1993 ⭐ 17y

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: