Icerige atla
Extraloob

Egypth Dagger ^^

· 16 Yanıt · 1.8K görüntüleme
C
cyclone OP ⭐ 19y
Görmeyenler İçin ^^

16 Yanıt
C
cyclone OP ⭐ 19y
Bu arada okan abi buda mavi parlıyo en az +10 ^^

ps: herkezde var bi sende yok heycanla senide bekliyoruz 😜
E
eLempTRa ⭐ 18y
bu dagger +7 de str olan bi char için +5 dmgi +7 yle aynı gibi pek bi dmg farki olmaz riske gerek yok.
H
hatembaba ⭐ 19y
bu dagger +7 de str olan bi char için +5 dmgi +7 yle aynı gibi pek bi dmg farki olmaz riske gerek yok.

Şuan sro bilginden şüphe ettim. Nasıl olmaz hacım iyi düşün? Ozaman +7 basmanın manası nedir açıkla bakalım? summer7:
A
ALpique ⭐ 17y
KO'daki Shard'dan farkı yok.
Barzo
Barzo ⭐ 19y

Kim bulmuş bu acayip denklemi merak ettim, olur mu öyle şey ya daral:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
dagger'ın tadına baktım fena acıtıyor makara:

PS : kızdıracaksınız beni illa +6 basacağım şimdi bak 😜
E
eLempTRa ⭐ 18y
pek dmg farkı yok dıyorum str char oldugu icin mavii den orendim ben bu denklemi merak eden varsa bencede haklı ha ben demiyorum +5 le 10 k +7 le 11 falan vurur diye ama 5 k lık bir fark için riske gerek yok.Herkezin sro bilgisi kendine kimseyi ilgilendirmez hacım.Ama ben sroyu yeterince biliyorum boyle bir olayda var str chn ler icin tamam eu lar fazla vuruyor ama chn için gecerli cunku buyuk dmgler yok ortada.
C
cryptex ⭐ 16y
pek dmg farkı yok dıyorum str char oldugu icin mavii den orendim ben bu denklemi merak eden varsa bencede haklı ha ben demiyorum +5 le 10 k +7 le 11 falan vurur diye ama 5 k lık bir fark için riske gerek yok.Herkezin sro bilgisi kendine kimseyi ilgilendirmez hacım.Ama ben sroyu yeterince biliyorum boyle bir olayda var str chn ler icin tamam eu lar fazla vuruyor ama chn için gecerli cunku buyuk dmgler yok ortada.

normal vuruşta fazla farkı yokmuş gibi asıl fark cri vurduğunda açığa çıkıyor...
B
ne adam doğranır bunla be ^^
X
xcorelli ⭐ 18y
dagger'ın tadına baktım fena acıtıyor makara:

PS : kızdıracaksınız beni illa +6 basacağım şimdi bak :P

bas bas bas bas 🤤 🤤
Q
Quattro ⭐ 19y
Şekli çok güzelmiş ama.
Q
Quattro ⭐ 19y