arkadaşlar yeni char açıcam dagger mi crossbow mu açsam diye kararsız kaldım . dagger açarsam yan skill ne olmalı crossbow açarsam ne olmalı ? warlock mu cleric mi sizce ? bi yardım ya rehberini falan link atsanız .
Dagger Char Açıcam . Dagger Yan Skill Ne Olmalı ? Yardım !
· 8 Yanıt · 11K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Nina Ricci
⭐ 17y
şuan sorunun çözümünün bolca olduğu bir bölümdesin.bu kadarda hazırcı olmayın!

arkadaşım bak . yarım saattir bakıyorum zaten ama karar veremedim . dünden beri ters ters cevaplar veriyorsun ağzımı açmadım . lütfen yorum yapma senin yardımına ihtiyacım yok . bu sitede bana yardım edebilecek çok kişi var kafanı yorma .
Öncelikle sakin ol. Arkadaş karakter yapılandırmasının çok bol olduğu söylemiş sadece. Uslubu sert olabilir. Tatlı dille bunu belirtebilirsin. 🍺
Sorunun cevabına gelirsek;
Crossbow aç. Eğer sp kasabileceğin bir wizz varsa ve kasabilirim diyorsan yan skill cleric ama kasamam diyorsan bard olsun derim.
Sorunun cevabına gelirsek;
Crossbow aç. Eğer sp kasabileceğin bir wizz varsa ve kasabilirim diyorsan yan skill cleric ama kasamam diyorsan bard olsun derim.
dagger crit. yönünden çok hoşuma gidiyor ama 😄 sadece crossbow mu açıyım ?
Dediğim gibi bu tamamen senin spyi ne kadar kasabileceğine bağlı. Diyorsanki 2m kasarım Dagger-Xbow-Cleric kral. Az kasarım diyorsan Cleric-Xbow. Kasamam diyorsan Bard-Xbow. Tabi tamamen şahsi görüşüm.
hmm peki teşekkürler bilgi için.
3M sp yap o chara 110FF xbow-dagger ( roguede her şey açık ) + 110FF cleric 101+7 Nova silahlar Fb Nova veya +7 set Tmm samarkand ağlar 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap