Idea Idea Editör - Tester Yöneticileri Aranıyor [ 29 Eylül 2007 ] Idea Idea
-Resim Silinmiş.
Merhabalar,
Sitemizi daha güzel ve güncel tutmak için profesyonel arkadaşlarımızı arıyoruz, yapacaklarınız sitemizi güncel tutmak ve üyeleri kontrol etmektir.
-Resim Silinmiş.
Yapacaklarınız :
Güncel Silkroad haberlerini yerli-yabancı sitelerden bulup sitemizde taşımanız.
Clup2107 üyelerinin hesaplarının doğruluğunu kontrol etmek.
Sitemize konulan linklerin içerisinde virus olup olmadığını kontrol edip virus testini sitemizde sunmak ve temiz olduğunu bizlere bildirmektir.
Idea Aday formunu göndermek için sitemizde sağ üstte bulunan Mod alımları bannerına tıklayıp formu doldurmanız yeterlidir. Formu yollarken giriş yapmış olmanız gereklidir.
Not : Yolladığınız bilgiler saklı tutulacaktır. 3. şahısların bilgisi olmayacaktır. Daha fazla bilgiyi formun bilgi bölümünden alabilirsiniz.
Saygılarımla,
-Resim Silinmiş.
Editör - Tester Yöneticileri Aranıyor [ 29 Eylül 2007 ]
· 66 Yanıt · 18K görüntüleme 0 okuyor
66 Yanıt
İlk Mesaj Benden Laughing Hayırlı Olsun Very Happy
virüs tarama olmasa katırlırdımda bnm anti vürss dandin popcorn
İstediğiniz her şeyi yapabilir kontrol olsun siteyi güncelleştirmek olsun her şeyi yapabilirim.
hayirLi oLsun bakaLim popcorn
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
haydi hyrlısı umarım faydalı birisi gelir.. kahvekeyfi
herkese hayırlı olsun diyorum o vakit bakalım başvurular nasıl olacak kahvekeyfi
Hayırlı Olsun Ben Forumu doldurup yolladım inş hayırlı sonuçlar alırım
Bende doldurayım. Boşboş durmaktan iyi olur 😊
TC kimlik no vs ne işe yaricak onu çözemedm ama Twisted Evil
TC kimlik no vs ne işe yaricak onu çözemedm ama Twisted Evil
A
Alexander2
⭐ 19y
Bende Doldurdum. Ins Hayırlara vesile Olması Dilegiyle Wink
Hayırlı olsun herkese bende doldurdum olurum heralde
Olmassam zaten nısandan once uyelıgım var
Oraya alıncam Very Happy
Olmassam zaten nısandan once uyelıgım var
Oraya alıncam Very Happy
D
Dark_Lord_
⭐ 19y
Hayırlı olsun bakalım extrabeer
hayırlı olsun okul olmasa başvururdum... extrabeer
hacım ben bunu anlamadım? Forumda kullandığınız hesaplar :
benım anladıgım ordan
Forumda kullandııgın baska nıckler mesela burak1034 kullnıyorsunya burak1035 de kullanıyorsan onuda yazarsın Very Happy
Forumda kullandııgın baska nıckler mesela burak1034 kullnıyorsunya burak1035 de kullanıyorsan onuda yazarsın Very Happy
hea oki Very Happy saten bunu nicki değiştircem Very Happy her forumda ismim ViruS de Very Happy ben bunu öylesine açtım ben aslında hiç foruma birşey yazmam (bir kere mod. olmuştum tek onda) normalde hayatta yazmam Very Happy ama buraya gelince işler değişti gördüğünüz gibi oyuzden nickimi değiştircem Mr. Green
bende attım haydi hayırlısı Very Happy biraz ktü oldu ama artık idare edersiniz Mr. Green
Hayırlısı Wink
ne zaman açıklancak?
G
GooD_D3wiL
⭐ 19y
hayırlı olsun insallah iyi kisileri bulursunuz extraokk extraokk extraokk extraokk extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap