hayırlı olsun
Editör - Tester Yöneticileri Aranıyor [ 29 Eylül 2007 ]
· 66 Yanıt · 18K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
A
Alexander2
⭐ 19y
hala sonuclanmadı mı extra? Veya eLazigLee ?
mesaj sayısısı önemlimi önemli değilse bilgim yeterince var hatta fazlası bile detective detective
biz uygun gördüklerimizi yapıyoruz zati bkz. JasonWalker Cool
J
Jason Walker
⭐ 19y
biz uygun gördüklerimizi yapıyoruz zati bkz. JasonWalker Cool
Cool
denerim uygun görürseniz en kısa zamaanda msj sayımıda yükseltirim
ayrıca extraloob sen dhli diilmiydin noldu ya
ben [REgADu] Very Happy
ayrıca extraloob sen dhli diilmiydin noldu ya
ben [REgADu] Very Happy
dh de yazardım çizerdim baktım ki seviye düşüyor kendi siteme kapandım misyonumu burada devam ediyorum extrabeer
tc kimlik no vermesek olmazmı
dh de yazardım çizerdim baktım ki seviye düşüyor kendi siteme kapandım misyonumu burada devam ediyorum extrabeer
bi kere hatırlarım full str fire glavie değilde full str cold glavie demiştin tartışma çıkmıştı
ben her yazdığımda tartışma çıkardı...
örnek orada bi tospa mod var o kendisini bilir hedef göstermeyeyim charı satılıktı efsane charmış yenilmez charmış şöyle charmış böyle charmış bende girdim bi inceledim adamın elinde +5 weapon var yahu dedim bizim Türkler neden hep böyle full farmed charı herkes yapıyor ama eline bir tane +7 alan Türk yok dedin sonra geliyorlar charını Tanrı ilan ediyorlar dedim herifi hatırlıyorumda çıldırmıştı garibim eheheheee Twisted Evil Mr. Green Laughing Razz Very Happy
uzun lafın kısası oyunu herkes bilir ama herkes oynayamaz Cool
örnek orada bi tospa mod var o kendisini bilir hedef göstermeyeyim charı satılıktı efsane charmış yenilmez charmış şöyle charmış böyle charmış bende girdim bi inceledim adamın elinde +5 weapon var yahu dedim bizim Türkler neden hep böyle full farmed charı herkes yapıyor ama eline bir tane +7 alan Türk yok dedin sonra geliyorlar charını Tanrı ilan ediyorlar dedim herifi hatırlıyorumda çıldırmıştı garibim eheheheee Twisted Evil Mr. Green Laughing Razz Very Happy
uzun lafın kısası oyunu herkes bilir ama herkes oynayamaz Cool
ben tester yönetici olmak istiyorum ama aday formunda tckimilk no vermesek olurmu
Ben Başvuru Formunu gönderdim bide Ne zmn belli olur merak ediyorum.. Haber Editörü Oldun yada Olmadın diye Bilgi Verirseniz Sevinirim.. Confused
ben tester yönetici olmak istiyorum ama aday formunda tckimilk no vermesek olurmu
olmaz.. extraokk
olmaz.. extraokk
Very Happy extrabeer
B
BlackMarshall
⭐ 19y
ne zaman acıklanır sonuclar?
sonuçlar olumlu-olumsuz olarak sizlere geri dönecektir yönetim üyeleri sizleri oylamaya sunuyor Wink
J
Jason Walker
⭐ 19y
CannibalMyth da oldu h.olsun
beni haber editörlüğüne layık gören herkese teşekürler extraokk extraokk extraokk extraokk
biz teşekkür ederiz extrabeer
süper katılmak gerekli
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap