Spoiler

Sizin notlar nasıl?
Spoiler
P.S : Sayısalcı olarak bi Fiziğim kötü Mat ile Geo sözlüyle 5 olur Kimya ve Bio sözlüyle 4 😁 Beden 4 utanıyom kendimden :P
Bazı sözlüler girildikten sonra 🤘
Spoiler

Ve notların son hali
Spoiler

biz universiteli gençler için değil bu topic hemen uzuyorum.com :P
Ezmeyin be 😈 1.5 sene sonra bende ünili olucam 😜 "
Ezmeyin be 😈 1.5 sene sonra bende ünili olucam 😜 "
Avealı olmayanlara iyi davranın. :P
Special thx to Flexi- Resim Silinmiş.
Edebiyatçı sözlü ile geçirdi, Muhasebe 2. sınav süperdi geçmişimdir inş. Tarihden sözlü olucam yarın. 1 tek Matematik kaldı zayıf olarak -.-"
- Resim Silinmiş.
Edebiyatçı sözlü ile geçirdi, Muhasebe 2. sınav süperdi geçmişimdir inş. Tarihden sözlü olucam yarın. 1 tek Matematik kaldı zayıf olarak -.-"
vay anasını sözde geçmek ne güzel bro makara:
ilk yazılı 15 hey gidi hey nasıl geçicen 75 mi alıcaksın makara: nasılda geçmişimdir diyor ya ahahha 😁 😁
Special thx to FlexiDönemin bitmesine az kaldı? 😜Spoiler
Sizin notlar nasıl?Spoiler
P.S : Sayısalcı olarak bi Fiziğim kötü Mat ile Geo sözlüyle 5 olur Kimya ve Bio sözlüyle 4 😁 Beden 4 utanıyom kendimden :P
Dönemin bitmesine az kaldı? 😜Spoiler
Adam inek beyler 😆
Adam inek beyler 😆
Bu notlara inek mi denir la? Sadece ders dinliyorum evde sadece yazılıya 1 gün kala biraz bakıyom 👋 😁
Tebrik ediyorum seni 🙏 benim hic o kadar iyi notlarım olmadı 😆

Önemli olan aldığınız notlar değil,bu hayatta adam gibi adam olabilmenizdir der bir hocamız.
Adam inek beyler 😆
Önemli olan aldığınız notlar değil,bu hayatta adam gibi adam olabilmenizdir der bir hocamız.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap