J
Jason Walker
⭐ 19y
Yahu no id pw getirdikleri için sizden id pw istemeden onlar serverlarına bir id pw yolluyor. Bazı sitelerdeki ahmaklar da bunu silkroad id pw sanmış. 😄
Yazı şekline bakılırsa yaş 13-14 😗
ben mi 13-14 yaşındayım ❓ çok komiqsin sen yha gLobaL mod oLunca adam oLunmuyo bundan haberin varmı
11-12 olsun. Komiq değil komiğim bu arada 👍
Yahu no id pw getirdikleri için sizden id pw istemeden onlar serverlarına bir id pw yolluyor. Bazı salaklar da bunu silkroad id pw sanmış. :D
son açıkLamamı yapıyorum ben kuLLanmayacağım ve yakın dostLarımada kuLLandırmayacağım hadi güLe güLe
Yahu no id pw getirdikleri için sizden id pw istemeden onlar serverlarına bir id pw yolluyor. Bazı sitelerdeki ahmaklar da bunu silkroad id pw sanmış. :D
Reklamın iyisi kötüsü olmaz.Bizi herkez eninde sonunda ögrenirYahu no id pw getirdikleri için sizden id pw istemeden onlar serverlarına bir id pw yolluyor. Bazı sitelerdeki ahmaklar da bunu silkroad id pw sanmış. :D
zaten o işten anlayan kişiler sitelerinde yayınladıkları o resimdeki İD Pw nin bir karaktere deil,DV3 ün giriş accound u oldunu da anlardı.. Demek onu anlayanları bile yok aralarında 😁 Bot'u kullanmak istemiyorsan 👋 👋Reklamın iyisi kötüsü olmaz.Bizi herkez eninde sonunda ögrenir
son açıkLamamı yapıyorum ben kuLLanmayacağım ve yakın dostLarımada kuLLandırmayacağım hadi güLe güLe
Su anda calısıyomu calısyorsa ben neden o hatayı alıyorum yardım lütfen! 😢
salih20 1 hafta banlanmıştır.konuşmayı öğrenip tekrar gelebilir.
salih20 1 hafta banlanmıştır.konuşmayı öğrenip tekrar gelebilir.
Log in to write a reply.
Log In